banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, CEBİT’TE KENT BİLGİ SİSTEMİ’Nİ TANITTI

Cebit Bilişim Fuarı’nda kurduğu stantla Kent Bilgi Sistemi’ni tanıtan Beylikdüzü Belediyesi fuar boyunca büyük ilgi gördü.

12 Ekim 2011 Çarşamba 20:21
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, CEBİT’TE KENT BİLGİ SİSTEMİ’Nİ TANITTI
banner299
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, CEBİT’TE ‘KENT BİLGİ SİSTEMİ’Nİ TANITTI

Cebit Bilişim Fuarı’nda kurduğu stantla Kent Bilgi Sistemi’ni tanıtan Beylikdüzü Belediyesi fuar boyunca büyük ilgi gördü.

Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 6-9 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılan Cebit Bilişim Fuarı’nda 6. Salon D-13’te standı bulunan Beylikdüzü Belediyesi, ziyaretçilerine Kent Bilgi Sistemi’ni tanıttı. Sistem sayesinde vatandaşlar, belediyeye uğramadan borç bilgilerini öğrenip, ödeme yapabiliyor. Bu sistem ile vatandaşlar ayrıca; aradıkları sokak ve caddeleri bulup, bölgelerin imar durumlarına bakabiliyor, hastane, okul, aile sağlığı merkezi gibi resmi kurumların adres bilgilerine ulaşıp, her türlü istek ve şikayetlerde de bulunabiliyorlar.

“Teknolojiden azami istifade”

Beylikdüzü Belediyesi, Kent Bilgi Sistemi’ni vatandaşlara ve fuarı gezmeye gelen öğrencilere tanıtarak bilişim teknolojileri alanında büyük bir gelişim kaydettiğini herkese sundu. Kent Bilgi Sistemi’nin Beylikdüzü’ne büyük katkı sağladığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Vatandaşlarımız belediye ile ilgili görecekleri tüm işlemleri evlerinden ya da iş yerlerinden Kent Bilgi Sistemi sayesinde büyük kolaylıkla yapabiliyor. Halkımıza, bu fuarda sistemimizi tanıtarak bu sistemi kullanmaya teşvik ediyoruz. Böylelikle vatandaşımız belli işlemleri belediye gelmeden gerçekleştiriyor ve teknolojiden olabildiğince faydalanıyor” şeklinde konuştu.

Ünlü konuklar ziyaret etti

Beylikdüzü Belediyesi’nin Cebit Bilişim Fuarı’nda bulunan standına birbirinden önemli konuklar da geldi. Vatandaşların ve öğrencilerin uğrak yerlerinden biri olan standı ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Orhan Mataracı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Yazar Abdurrahman Dilipak, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ziyaret etti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV