banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, EKİM AYI MECLİSİ 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Oturumu, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

05 Ekim 2011 Çarşamba 19:05
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, EKİM AYI MECLİSİ 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
banner321
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, EKİM AYI MECLİSİ 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Oturumu, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, belediye birim müdürlüklerinin meclise gönderdiği maddeler, komisyon raporları ve meclis üyelerinin ek gündem maddeleri görüşüldü.
8 maddenin görüşüldüğü Ekim ayı meclisi 1. oturumunda “2012 Yılı Performans Programı” oybirliği ile kabul edildi. “2012 Mali Yılı Bütçesi” ve “Kavaklı Mahallesi’nde bulunan trafo merkezi için Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü adına 25 yıllık irtifak hakkı tesisi yapılması” da oybirliği ile kabul edildi. Plan Proje Müdürlüğü’nün “Plan notu tadilatı” ve “60 Ada 10 parsel ile ilgili 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği“ gündemleri oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.
Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda komisyon raporları da karara bağlandı. “Sözleşmeli Personel Disiplin Yönergesi”, “2012-2013 yılı belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç kiralanması” ve “Yol katılım bedeli” için yapılan komisyon görüşmelerinin ardından gündem maddeleri komisyonlardan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin Ekim ayı meclisi 1. Oturumu 8 maddelik görüşmenin ardından, 7 Ekim Cuma günü saat 15:00’te toplanmak üzere sona erdi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV