banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ‘HİZMET KALİTESİ’Nİ TAÇLANDIRDI!

Beylikdüzü Belediyesi ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları, verilen kalite belgesiyle hizmet kalitesini taçlandırdı.

30 Mart 2012 Cuma 15:23
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ‘HİZMET KALİTESİ’Nİ TAÇLANDIRDI!
banner266
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ‘HİZMET KALİTESİ’Nİ TAÇLANDIRDI!

Beylikdüzü Belediyesi ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları, verilen kalite belgesiyle hizmet kalitesini taçlandırdı.

Beylikdüzü Belediyesi hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş yönetim sistemine uygun olarak idare edilmesi için, kuruluşun hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlandığı bir sistem olarak ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları Strateji Geliştirme Bürosu tarafından tamamladı. Belediye Kalite Yönetim Sistemi uygunluğu da, ISO 9001-2008 verilmesiyle taçlandı.

"International Organization for Standardization" (ISO), uluslararası standardizasyon örgütünün oluşturduğu kalite yönetim standardını simgeler. ISO 9000 Kalite Standartları Serisi, etkili bir yönetim sisteminin nasıl kurulabileceğini, dokümante edilebileceğini ve sürdürebileceğini göz önüne serer. ISO 9000 Belgesi, ilgili kuruluşun ürün veya hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir yönetim sistemine uygun olarak sevk ve idare edilen bir yönetim anlayışının sonucunda ortaya konduğu ve dolayısı ile kuruluşun ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanabileceğinin bir güvencesini belirler.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, konuyla ilgili olarak “Uluslararası alanda kabul gören bir standarda sahip olmanın sağladığı ivme ile, hemşehrilerimizin taleplerini daima ön planda tutarak yerine getirmek ve daha yüksek kalitede hizmet üretmek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kurum kültürümüzün özünü oluşturacak” dedi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV