banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü Belediyesi'nin Kültürsüz Müdürü!

Beylikdüzü Belediyesi 1.Yaz şenliklerinde "Sahil Festivali" 14 Temmuz Cumartesi gecesi Ferhat GÖÇER konseri ile başladı. Konsere Kültür Müdürü damgasını vurdu.

15 Temmuz 2012 Pazar 17:25
Beylikdüzü Belediyesi'nin Kültürsüz Müdürü!
banner264

Beylikdüzü Belediyesi'nin Kültürsüz Müdürü!
Beylikdüzü Belediyesi 1.Yaz şenliklerinde "Sahil Festivali" 14 Temmuz Cumartesi gecesi Ferhat GÖÇER konseri ile başladı. Konsere Kültür Müdürü damgasını vurdu.

Genel de Festival ve Konserler de basının yeri bellidir. Bizde ekip olarak gece yerimizi aldık. Ferhat GÖÇER konseri başladı ama bizim orda olmamızdan rahatsız olan biri vardı ki! Niyedir diye düşünüp durduk ve güvenliklere talimatlar veren bu kişi Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdüründen başkası değildi. Zaten protokol alanına zabıta kimliklerimizi görerek soktu bizi yani kimliklerimizi beyan ettik. Elimizde fotoğraf makinaları. Bu güzel festivalin haberini sitemiz aracılığı ile kamuoyuna haberle duyurmak adına haber vermek adına ordaydık.

Kültür Müdürü; Kültür müdürüne yakışmayan tavırları ile devam etti geceye bize de bu haberi kamuoyuna ulaştırmak düştü. Genelde Belediyelerin organizasyonlarında basına bu tür saygısızlıklar sık sık yapılır. Bunlara aldırış etmeyen bir Gazeteciyim fakat bu haberde birazda şunu vurgulamak istedik. İyi ki bu kültür müdürü bizleri rahatsız etti ki bizde bu görüntüleri çekme fırsatı bulduk.

Protokolda oturanlara bakıldığında Beylikdüzü Kaymakamı, Beylikdüzü Meclis Üyeleri ve sonrada Beylikdüzü Belediye Başkanı katıldı geceye. Protokolun arka tarafında oturanlarda kimlerdi bunları biz fotoğraflarla sizlere sunuyoruz.
Protokol Fotografları!

 

 

Birde Festival alanına otobüsler ile taşınan insanlar ve kendi imkanları ile gelenler vardı. Bakın onlarda ne halde idi! Aklımıza şu soruları getirdi. Hani sürekli Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN üstünlerin hukuku bitecek diyor ya; Acep bu ÜSTÜNLER kimler...
Vatandaşın Halleri!

 

Kültür Müdürü’nün resmini siz okuyucularımızın taktirine bırakıyoruz. Havanın o sıcağında bile Üstünden çeketini çıkartmayan ve sahne alan Ferhat GÖÇER in Seyirciye duyduğu saygı ortada taktir sizlerin.

HANGİSİ SAYGILI!

Beylikdüzü Belediyesi'nin web sitesinde KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ sayfasında şu ibareler yer alıyor.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

Adalet, insan ve çözüm odaklılık, güler yüzlü hizmet, şeffaflık ve sürekli gelişim...

http://www.beylikduzu.bel.tr/orgsema/?mid=490  

Peki bu fotograflarda Adalet Nere de?

Vicdanen protokol sandalyelerinde oturan insanlar ile Konser alanı arkasında Koltuk değnekleri ile gezen engelli vatandaşlarımız arasında Anayasaya aykırı pozitif ayrımcılık yapıldığını görmüyormusunuz! Belediye Başkanı sayın Yusuf UZUN'un bu konularda ki hassasiyetini biliyoruz inanıyoruz ki bu haberi dikkate alacak gerekli yönetcileri uyaracaktır. Çünkü; bu etkinlikleri bu yönetciciler bizlerin vergileri ile yaptıklarını biliyorlardır umarım!

Belediye yöneticileri bu bilgilendirmeyi dikkate alacaklardır....

Protokol kelimesi Fransızca “protocole” kelimesinden Türkçe’ye girmiş bir kelimedir. İlk kez Fransa’da 1330’lu yıllarda kullanılmaya başlanan bu kelime Osmanlı’da Tanzimat’la beraber kullanılmaya başlar. Tören ve biçimsel kuralların bütününü birden kapsayan bu kelime, Osmanlı döneminde “teşrifat” kelimesiyle formüle edilmiştir.
Osmanlı’da resmi alanda “teşrifat” kelimesi kullanılırken; sosyal alanda “Âdâb-ı Muâşeret” kelimesi kullanılmıştır. Bizde ise bu kurallar temeli Osmanlı saraylarına uzanır. O dönemde Fransa ve İngiltere yani şu anda protokol kuralları en iyi uygulayan iki ülke diye bilinen bu ülkeler, aslında o süreçte, bu eğitimleri bizim atalarımız olan ve o döneme damgasını vuran Osmanlı’dan aldıklarını tarihin notlarını karıştırdığımızda kolaylıkla görebiliriz.
Yine Osmanlı Devleti’nde protokol kuralları ilk kez Fatih Sultan Mehmet tarafından “Kanunname-i Âl-i Osman” da belirlenmiştir. Kanunî Sultan Süleyman tarafından da devlet büyüklerinin unvanları, resmi kıyafetleri, devlet büyüklerine gösterilecek saygı kuralları, padişahın huzuruna kabul esasları ve Harem’deki hiyerarşik unvanlar ile törensel kurallar “Teşrifat Nizamnamesi / Protokol Tüzüğü” olarak düzenlenmiş ve ilk defa sarayda Teşrîfat-ı Divan-ı Hümayun / Protokol Dairesi kurulmuştur

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV