banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ`NDE MEZUNİYET COŞKUSU

2010-2011 Eğitim Öğretim Dönemi’nin sonuna gelinmesiyle birlikte öğrencilerin mezuniyet heyecanı da başladı.

09 Haziran 2011 Perşembe 14:45
BEYLİKDÜZÜ`NDE MEZUNİYET COŞKUSU
banner312
BEYLİKDÜZÜ`NDE MEZUNİYET COŞKUSU.

2010-2011 Eğitim Öğretim Dönemi’nin sonuna gelinmesiyle birlikte öğrencilerin mezuniyet heyecanı da başladı.

Cahit Zarifoğlu lisesi ve Bizimkent İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen mezuniyet töreni; Belediye Başkanı Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u temsilen katıldığı programlarda konuşan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, eğitim ve öğretiminin önemine vurgu yaptı. Yeşil, “Ülkemizin geleceği eğitim-öğretimin ne derecede gerçekleşip gerçekleşmediğine bağlı. Eğitilmiş yavrularımız bizim ve ülkemizin geleceği demek. O sebeple eğitime önem veriyor ve yapılan çalışmaları elimizden geldiğince destekliyoruz” dedi.

Mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilere diplomalarını da veren Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, öğrencileri tebrik etti ve öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Tören sonunda öğrencilerin hep beraber kep atmasıyla program son buldu.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV