banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BİLGE HANIM BİLGİSAYAR KURSU SONBAHAR SEZONUNDA DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ...

Beylikdüzü’nde yaşayan ev hanımları, ‘Bilge Hanım Bilgisayar Kursları’yla teknolojiyi yakından takip ediyor.

09 Kasım 2011 Çarşamba 20:17
BİLGE HANIM BİLGİSAYAR KURSU SONBAHAR SEZONUNDA DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ...
banner229
BİLGE HANIM BİLGİSAYAR KURSU SONBAHAR SEZONUNDA DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ...


Beylikdüzü’nde yaşayan ev hanımları, ‘Bilge Hanım Bilgisayar Kursları’yla teknolojiyi yakından takip ediyor.


Beylikdüzü Belediyesi’nin ev hanımlarının bilgisayar öğrenmelerine yönelik başlattığı ‘Bilge Hanım Kursları’, yaz programının ardından yeniden başladı. Büyükşehir Mahallesi’ndeki Belediye Ek Hizmet Binası’nda ve Haydar Arslan İlköğretim Okulu’nun yakınında otobüste mobil olarak gerçekleştirilen dersler büyük ilgi gördü.

Başladığı günden bu yana 1000’in üzerinde ev kadınına bilgisayar kullanmayı öğreten kursta, Eylül sonu itibariyle 2 grup eğitim almaya başladı. Profesyonel bilgisayar eğitmenleri eşliğinde verilen derslerde kursiyerler; temel bilgisayar konuları, internet kullanımı ve MS Ofis programı hakkında bilgi ediniyor. 8 hafta boyunca süren kurslar hafta içi belirli günlerde yapılıyor.

Bilişim çağında olduğumuz son yıllarda bilgisayar kullanmanın çok önemli olduğunu ifade eden kursiyerler, özellikle okula giden çocuklarına destek olmak isteyen kursiyerler için kursların büyük önem taşıdığını dile getirdi. Ücretsiz süren bilgisayar kursları ile ilgili konuşan Başkan Yusuf Uzun, “Bu kurslarla, bilgisayar kullanmasını bilmeyen hanım kardeşlerimiz çağımızın belki de en önemli iletişim aracını öğrenmiş oluyor. Bilgisayar kullanmayı öğrenen kardeşlerimiz, tecrübe ve birikimleriyle çocuklarına katkı sağlayacak; hatta isterlerse iş hayatına bile atılabilecek” dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV