banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

COĞRAFİ KENT BİLGİ SİSTEMİ" GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Beylikdüzü Belediyesi’nin başarıyla uyguladığı `Coğrafi Kent Bilgi Sistemi`, diğer belediyelere de tanıtılacak.

07 Şubat 2012 Salı 21:59
COĞRAFİ KENT BİLGİ SİSTEMİ
banner265
COĞRAFİ KENT BİLGİ SİSTEMİ" GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Beylikdüzü Belediyesi’nin başarıyla uyguladığı `Coğrafi Kent Bilgi Sistemi`, diğer belediyelere de tanıtılacak.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Başkurt, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette Başkurt, Beylikdüzü Belediyesi’nin başarı ile uyguladığı Coğrafi Kent Bilgi Sistemi’nin tanıtılması isteğinde bulundu. Özellikle Belediyeler Birliği toplantılarında diğer belediyelere sistemin anlatılmasını rica eden Genel Sekreter Başkurt, çalışmayı hayata geçiren Başkan Uzun’u ve ekibini kutladı.

Beylikdüzü Belediyesi’nin Coğrafi Kent Bilgi Sistemi’ni kullandığını ve başarılı sonuçlar elde edildiğini dile getiren Belediye Başkanı Uzun, uygulamanın tanıtımı ve yaygınlaştırılması için de ellerinden gelen desteği sunacaklarını ifade etti. Başkan Uzun bu amaçla, Afyon’da düzenlenecek Türk Dünyası Belediyeler Birliği toplantısında, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı’yı görevlendirdiğini belirtti.

Başkurt, ziyaret sonrasında Başkan Uzun’a bir çini tablo hediye etti ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin faaliyetlerini anlatan yayınlar sundu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV