banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

EFSANE ROCK GRUBU BULUTSUZLUK ÖZLEMİ BEYLİKDÜZÜ’NDE…

Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu “Bulutsuzluk Özlemi” 3 Eylül Çarşamba akşamı Beylikdüzü’nü sallayacak.

03 Eylül 2014 Çarşamba 19:02
EFSANE ROCK GRUBU BULUTSUZLUK ÖZLEMİ BEYLİKDÜZÜ’NDE…
banner264
EFSANE ROCK GRUBU BULUTSUZLUK ÖZLEMİ BEYLİKDÜZÜ’NDE…
 
Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.
Türkiye’nin ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu “Bulutsuzluk Özlemi” 3 Eylül Çarşamba akşamı Beylikdüzü’nü sallayacak.
 
Dünya Barış Günü’nü Selda Bağcan - Emere Kınay Merve Özbey ile coşkulu bir biçimde geçiren Beylikdüzü halkı, bu kez de Bulutsuzluk Özlemi’yle müziğe doyacak.

Ayrıca konser öncesi saat 20:00’de Korhan Abay’ın sunumuyla gerçekleşecek olan özgün yarışma “Soru Neydi?” Beylikdüzü halkını eğlendirip,
yarıştıracak. Yarışmanın ardından saat 21:00’de sahneye çıkacak olan Bulutsuzluk Özlemi, unutulmaz parçalarıyla Beylikdüzü halkına
alternatif rock müziğin keyfini yaşatacak.
 
 
TARİH: 3 Eylül Çarşamba günü
SAAT: 20:00
YER: Büyükşehir Mah. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik alanı
Beylikdüzü / İST.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV