banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

HOSTES MÜMİNE BULUT`UN ADI SONSUZA DEK YAŞAYACAK

Beylikdüzü Belediyesi‘Hostes Mümine Bulut Parkı’nın Açılış Programı’nda Başkan Uzun, “ 4 yıl önce Isparta’daki uçak kazasında hayatına kaybeden Kabin Memuru Mümine Bulut’un

30 Kasım 2011 Çarşamba 23:16
HOSTES MÜMİNE BULUT`UN ADI SONSUZA DEK YAŞAYACAK
banner267
HOSTES MÜMİNE BULUT`UN ADI SONSUZA DEK YAŞAYACAK


Beylikdüzü Belediyesi‘Hostes Mümine Bulut Parkı’nın Açılış Programı’nda Başkan Uzun, “ 4 yıl önce Isparta’daki uçak kazasında hayatına kaybeden Kabin Memuru Mümine Bulut’un adına ilçemize kazandırılan bu park, Bulut’un adını sonsuza dek yaşatacak”dedi. Açılış Töreni’nde merhumun anısına bir de zeytin ağacı dikildi.


Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ‘Hostes Mümine Bulut’ adının verildiği dinlenme ve çocuk oyun parkı törenle açıldı. 30 Kasım 2007 yılında Isparta`da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden Hostes Mümine Bulut’un adının verildiği parkın açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Belediye Başkanı Yusuf Uzun, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, birim müdürleri ile merhumenin yakınları ve kalabalık bir halk topluluğu iştirak etti. Yaşanan kazanın büyük üzüntü yaşattığını dile getiren Başkan Uzun, “Vefat eden kardeşimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Acıları bir zerre de olsa hafifletebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Başkan Uzun ayrıca, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde toplam 47 adet parkımızı tamamladık. Beylikdüzümüz havası ve yeşiliyle İstanbul’un önde gelen ilçelerinden biri. İstediğimiz, hemşehrilerimiz komşularıyla bu alanlarda kaynaşsınlar. Parklarımızı sahiplenelim ve koruyalım” dedi.

Merhume Bulut’un abisi Şenol Bulut da Belediye Başkanı Uzun`a teşekkür ederek, “Kardeşim Mümine Bulut`un hatırlanıp isminin yaşatılması ailemi onurlandırdı" dedi.

Program, merhumenin adına ve günün anısına zeytin ağacı dikilmesiyle sona erdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV