banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul Sazendelerinden Unutulmaz Konseri

Türk Klasik Müziği’nin güçlü gruplarından İstanbul Sazendenleri, Beylikdüzü Kültür Merkezin’de hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

09 Aralık 2012 Pazar 15:29
İstanbul Sazendelerinden Unutulmaz Konseri
banner304
İstanbul Sazendelerinden Unutulmaz Konser


Türk Klasik Müziği’nin güçlü gruplarından İstanbul Sazendenleri, Beylikdüzü Kültür Merkezin’de hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahne alan Göksel Baktagir ve İstanbul Sazendeleri izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. 1999 yılında kurulan ve enstrümantal müziği geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan, her biri kendi alanında sazının virtüözü olan topluluk, “Ayışığına Hisleri, Gönlümün Gülü, Irmaktan Toprağa, Üsküdar'a Giderken Aldı da Bir Yağmur” başta olmak üzere repertuarlarındaki birbirinden güzel eserlerle dinleyicilerin gönüllerine hitap etti.

Geleneksel Türk Müziği'nin yaşatılması adına önemli çalışmalara imza atan İstanbul Sazendeleri, dinleyicilerinden bol bol alkış topladı. Seslendirdikleri eserler yanında kısa söyleşilerle programlarına renk katan sanatçılara konser sonunda, çiçek takdim edildi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV