banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KORGANLILAR KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Korganlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

20 Haziran 2011 Pazartesi 14:09
KORGANLILAR KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ.
banner267
KORGANLILAR KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Korganlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Korganlılar Derneği’nin Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri’ndeki sabah kahvaltısına katılan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Korganlılar’ın bir dernek çatısı altında buluşmaları, birlik ve beraberliklerini sürdürmelerinin sevindirici olduğunu söyledi.

Beylikdüzü’nün tüm renkleri ile güzel olduğunu dile getiren Başkan Yusuf Uzun, yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının da kültürlerin yaşatılması adına ilçeye artı değer kattığını belirtti. Beylikdüzü Belediyesi olarak, yöre derneklerini önemli gördüklerini ve her faaliyetlerinde yanlarında olduklarını belirten Başkan Uzun, Korganlılar’ın kahvaltı programına katılmaktan da mutluluk duyduğunu ifade etti.

Korganlılar Dernek Başkanı ve Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Tuncay Kiraz da, Başkan Uzun’un her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek, “Başkanımız Yusuf Uzun, Beylikdüzü’ne büyük hizmetlerde bulunmuş, büyük katkılar sağlamıştır. Bu hizmetlere hız kesmeden devam etmektedir. Yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV