banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR…

Beylikdüzü’nde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası Etkinliği’ne Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil de katıldı.

19 Nisan 2012 Perşembe 12:35
KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR…
banner321
KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR…


Beylikdüzü’nde düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası Etkinliği’ne Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil de katıldı.

Beylikdüzü Müftülüğü ve Beylikdüzü Azem Yükseloğlu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile Kutlu Doğum Haftası Etkinliği düzenlendi. Işıldak Kültür Sarayı’nda düzenlenenetkinliğe, saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başladı.

İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, İl Müftü Yardımcısı Bekir Derin, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Azem Yükseloğlu İmam Hatip Lisesi Müdürü Oğuz İlbaş ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda; Kur`an okundu ve Araştırmacı Yazar Vehbi Vakasoğlu tarafından ‘Hz. Peygamber Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku konulu konferans verildi.

“Sıkıntıların önüne geçmek için kardeşlik bağına sıkı sıkı sarılmalıyız”

Kaymakam Demirkol ve İl Müftü Yardımcısı Derin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Daha sonra sözü alan Başkan Yardımcısı Yalçın, “Bu yıl, Kutlu Doğum`da kardeşlik ahlakı ve hukukunu işledik” dedi. Günümüzde dünya üzerindeki İslam coğrafyasının bir kısmının acı çektiğine işaret eden Yalçın, sözlerini, “Bu sıkıntıların önüne geçmek için kardeşlik bağına sıkı sıkı sarılmalıyız” diyerek sürdürdü.

Daha sonra Sacit Ateş Kur`an Kursu ve Azem Yükseloğlu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan ilahi ve şiirler programı renklendirdi. Kutlu Doğum Aşı adı altında tavuk, pilav ve ayran ikramının yapıldığı program, çiçek taktimi ve hadis kartelası dağıtımı ile sona erdi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV