banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

MUSTAFA CECELİ BİNLERCE HAYRANIYLA DÜET YAPTI…

Türk Pop müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Mustafa Ceceli Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne aldı. Ceceli şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

21 Ağustos 2011 Pazar 14:17
MUSTAFA CECELİ BİNLERCE HAYRANIYLA DÜET YAPTI…
banner312
MUSTAFA CECELİ BİNLERCE HAYRANIYLA DÜET YAPTI…

Türk Pop müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Mustafa Ceceli Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne aldı. Ceceli şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi`nin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürerken, etkinlikler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ramazan`ın 20.gününde etkinliklerde sahneyi sevilen sanatçı Mustafa Ceceli aldı. Mustafa Ceceli konseri için alanı saatler öncesinden tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, Ceceli`nin söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. 30 bine yakın hayranı ile birlikte şarkılarını seslendiren Ceceli, sergiediği performans ile dikkat çekti.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören konseri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun`un da izledi. Sanatçının şarkılarını beğenerek dinlediklerini söyleyen Başkan uzun, Ceceli`nin muhteşem bir sese sahip olduğunu dile getirdi. Konsere ilginin oldukça fazla olmasına da değinen Başkan Uzun " Binlerce vatandaşımız alınımızı doldurmuş, adım atacak yer yok. Bu da demek oluyor ki Beylikdüzü halkı Mustafa Ceceli`yi çok seviyor. Bizler de bunu dikkate alarak bundan sonraki etkinliklerimizde Ceceli ile daha fazla birlikte olacağız" dedi. Başkan Uzun, konser sonunda Mustafa Ceceli`ye çiçek takdim etti.

Kuğulu Park`ta protokol iftarı...

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çeşitli noktalarda gerçekleştirilen iftarlara katılmaya devam ediyor. İlçe protokolü ile birlikte, Kuğulu Park`ta mekan sahipleri Murat ve Ersin Gülel kardeşlerin verdiği iftara katılan Başkan Uzun, Kuğulu Park`ın oluşturduğu Ramazan ambiyansını oldukça beğendiğini söyledi. İftara katılanların arasında bulunan Sanatçı Çılgın Sedat da vardı. Başkan Uzun sohbet eden Sanatçı, gerçekleştirdiği projelerden dolayı Uzun`u tebrik etti. Kuğulu Park`taki iftara Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun`un yanı sıra Eski Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert ve ilçe protokolüne mensup çok sayıda kişi katıldı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV