banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Haziran 2025 Perşembe

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

ORDULULAR GECESİ’NDE BÜYÜK COŞKU.

Beylikdüzü Belediyesi`nin her hafta düzenlemiş olduğu Yöresel Geceler`de bu hafta Ordulular Gecesi yapıldı. Etkinlik çadırında yapılan eğlenceye katılanlarda büyük coşku vardı.

29 Mayıs 2011 Pazar 15:24
ORDULULAR GECESİ’NDE BÜYÜK COŞKU.
banner229
ORDULULAR GECESİ’NDE BÜYÜK COŞKU.


Beylikdüzü Belediyesi`nin her hafta düzenlemiş olduğu Yöresel Geceler`de bu hafta Ordulular Gecesi yapıldı. Etkinlik çadırında yapılan eğlenceye katılanlarda büyük coşku vardı.

Geniş katılımla gerçekleşen Ordulular Gecesi`nde birbirinden ünlü Türk Halk ve Sanat Müziği sanatçıları da sahne aldı. Büyük coşku içerisinde geçen gecede Ordu Spor`a da büyük destek vardı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yöresel gecelerin halkı birlik bütünlük halinde buluşturmak için güzel bir vesile olduğunu söyledi. Ordulular Gecesi`nin konukları arasında Türkiye Omurilik Felçlileri Federsayonu`na bağlı Beylikdüzü Hüsnü Ayık Bakım Merkezi`nin engelli fertleri de vardı. Sanatçı Sami Aksu`nun şarkılarına eşlik eden engelli vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin diğer sanatçıları Gaye Aksu ve Aydın Bayoğlu sevilen türkülerini etkinlik çadırını dolduran vatandaşlar için söyledi.

Birlik beraberlik içerisindeyiz
Gecede sahneye çıkarak halk ile selamlaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun insanların birlik ve beraberlik içerisinde olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Uzun Ülkemiz bir çok şehirden oluşuyor. Belki de benim gibi bir çoğumuz Türkiye`nin başka bir şehrinde doğup, İstanbul`a yerleşmiş. Ancak ne mutlu bizlere ki, böyle güzel gecelerde bir araya gelerek hiç bir memleket ayrımcılığı olmaksızın eğlenip gündelik sorunlardan bir nebze olsun uzaklaşabiliyoruz. Bu bizim birlik ve beraberlik içerisinde ne kadar mutlu yaşayabildiğimizin göstergesidir. Bu mutlu günlerimizin hiç bozulmaması dileğiyle tüm vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum ve eğlenmeye davet ediyorum şeklinde konuştu.

Ordulular Gecesi`ne AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ordu Korgan Çiftlik Belediye Başkanı Ali Kut, Tepealan Belediye Başkanı Sebahattin Cin, Çamlı Belediye Başkanı Sebahattin Bol, Ordulular Dernekleri Genel Sekreteri Sezer Turan, AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayları İsmail Gümüş, Cemal Özdemir ile Beylikdüzü Belediyesi Eski Başkanları Orhan Tıraşoğlu ve Vehbi Orakçı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV