banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ŞEHİT ASTEĞMEN BİLAL ÖZCAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Hakkari Çukurca’daki terör saldırısında şehit olan Şehit Asteğmen Bilal Özcan için Beylikdüzü’ndeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

28 Ekim 2011 Cuma 11:45
ŞEHİT ASTEĞMEN BİLAL ÖZCAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
banner266
ŞEHİT ASTEĞMEN BİLAL ÖZCAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU


Hakkari Çukurca’daki terör saldırısında şehit olan Şehit Asteğmen Bilal Özcan için Beylikdüzü’ndeki evinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.


Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Şehit Asteğmen Bilal Özcan için Mevlid-i Şerif okutuldu. Beylikdüzü halkının yoğun ilgi gösterdiği mevlide, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ile çok sayıda din görevlisi ve vatandaş katıldı. Şehit Asteğmen için okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından vatandaşlar hep birlikte ilahiler okuyarak şehidini yad etti. Mevlid sonrasında gül suyu, lokum ve etli pilav ikramı yapıldı.

Uzun: Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın

Şehit Asteğmen Bilal Özcan’ın mevlidine katılan Başkan Yusuf Uzun, dünya hayatının bir sınama yeri olduğunu ve bu sınamaların sonunda büyük güzelliklere kavuşulacağını dile getirdi. Uzun, “Bugün burada hepimiz büyük bir üzüntü içerisinde şehidimizi anıyor ve dualarımızı ona gönderiyoruz. Evlat acısının yerini hiçbir acı tutamaz. Yıllar önce bende trafik kazasından evladımı kaybettim. Dünya hayatı bizim için sadece cennet hayatına kavuşabilmek için sınama yeridir. Yaşadığımız bu acılarda bizlere düşen, birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Ölüm, bizler için bir yok oluş değil, sonsuzluğun başlangıcıdır. Allah inşallah bizlere böyle acıları bir daha yaşatmaz” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV