banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Üniversiteler Arası 9. Tiyatro Festivali Beylikdüzü’nde Başladı

Fatih Üniversitesi ve Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 9.’su düzenlenen Tiyatro Festivali görkemli bir törenle açıldı.

02 Mayıs 2013 Perşembe 23:19
Üniversiteler Arası 9. Tiyatro Festivali Beylikdüzü’nde Başladı
banner312
Üniversiteler Arası 9. Tiyatro Festivali Beylikdüzü’nde Başladı
Fatih Üniversitesi ve Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 9.’su düzenlenen Tiyatro Festivali görkemli bir törenle açıldı.

Fatih Üniversitesi ve Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 9 Mayıs'a dek sürecek festivalin açılışında Ömer Akbaba’nın komedi içerikli gösterisi izleyenleri eğlendirdi. Festival kapsamında geleneksel olarak verilen Emek Ödülü'nün bu yıl ki sahibi ünlü tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter oldu. Çadır gösteri tiyatrolarının son temsilcisi olan Hisseli Harikalar Kumpanyası’nın ayakta kalma mücadelesi ise müzik ve danslar eşliğinde izleyicilerden tam not aldı.

“BEYLİKDÜZÜ GENÇ VE GÜZEL BİR KENT”

Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay konuşmasında, “Fatih Üniversitesi Türkiye’nin aydınlık ve genç yüzü. Beylikdüzü de genç ve güzel bir kent. Sürecek tiyatro gösterilerinin gerek Beylikdüzü’ne gerek üniversitemize ve gerekse ülkemizin sanat hayatına katacağı değerin anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Festivalin, Beylikdüzü'nün kültür ve sanat merkezi olma konumuna katkı yaptığını da aktaran Başkan Danışmanı Ay, konuşmasını Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını ileterek tamamladı.

Festival kapsamında geleneksel olarak verilen 9.Tiyatro Festivali Emek Ödülü'ne bu yıl layık görülen Yıldız Kenter, ödülünü Fatih Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Gücin'in elinden aldı. Duygulanan Yıldız Kenter , “Bu önemli ödülü aldığım için onur duyuyorum. Bir defa daha hatırlanmanın mutluluğunu yaşattığınız ve alkışlarınız için teşekkür ederim” dedi.

Törende ayrıca sanata ve sanatçıya verdiği önemden dolayı Yedi Renk Sanat Vakfı İletişim Koordinatörü Mehmet Karadayı’ya ödülünü Fatih Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul Mescioğlu verdi.

Festival boyunca çeşitli üniversite ve özel tiyatro gruplarının oyunları, ünlü ve mesleğinde başarılı tiyatro sanatçılarıyla söyleşiler, atölye çalışmaları, açık hava gösterileri ve müzik dinletileri Fatih Üniversitesi İstanbul Kampüsü’nde ve Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izleyenlere sunulacak.

Açılış törenine ayrıca Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Belediye Meclisi üyesi Ebru Habip ve çok sayıda davetli katıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV