banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

VALİ MUAMMER GÜLER’DE YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ COŞKUSU.

Vali Muammer Güler Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı‘Yıl Sonu Ödül Töreni’ coşkulu bir havada gerçekleşti.

08 Haziran 2011 Çarşamba 15:20
VALİ MUAMMER GÜLER’DE YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ COŞKUSU.
banner266
VALİ MUAMMER GÜLER’DE YIL SONU ÖDÜL TÖRENİ COŞKUSU.


Vali Muammer Güler Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı‘Yıl Sonu Ödül Töreni’ coşkulu bir havada gerçekleşti.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Yıl Sonu Ödül Töreni’, Vali Muammer Güler Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Okulun ‘Konferans Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine, ilçede bulunan tüm okullardan geniş katılım oldu. Programda; tiyatro, şiir, kompozisyon, resim dalları ile birlikte basketbol, koşu ve satranç dallarında başarı gösteren öğrenciler ödüllerini; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel verdi. Törende Trabzon ve Edirne yöresi halk oyunları ekiplerinin gösterileri izleyicileri coşturdu.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına programa katılan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Uzun’un selamlarını katılımcılara iletti. Beylikdüzü ilçesinin eğitimde üst seviyelere dğru emin adımlarla ilerlediğini belirten Yeşil, “ İnanıyorum ki daha çok çalışarak daha da başarılı olacağız. Hedefimiz eğitimde İstanbul’da ve Türkiye’de en iyi olmaktır” şeklinde konuştu.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV