banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Vali Mutlu Beylikdüzü'nde

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Beylikdüzü’nü ziyaret ederek, ilçede yapılmakta olan projeleri yerinde inceledi.

07 Haziran 2011 Salı 13:15
Vali Mutlu Beylikdüzü'nde
banner265
Vali Mutlu Beylikdüzü'nde

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Beylikdüzü’nü ziyaret ederek, ilçede yapılmakta olan projeleri yerinde inceledi.
Beylikdüzü’nün gelişime açık çağdaş bir kent olduğunu vurgulayan İstanbul Valisi Mutlu, yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u kutladı.

Beylikdüzü Hükümet Konağı’nda Kaymakam Vekili Savaş Tuncer, Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ilçe mülki amirleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, burada ilçe hakkında bir bilgi aldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte bölgeyi gezen Vali Mutlu yapılmakta olan projeleri tek tek inceledi. Yakuplu Ağız ve Diş Sağlı Merkezi, Beylikdüzü İmam Hatip Lisesi ve Yurt inşaatı, Senika Fen ve Meslek Lisesi inşaatı, Yat Limanı, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı ve Beylikdüzü Belediyesi’ni gezdi.

Önce okul gezisi sonra buz pateni pisti

Vali Mutlu gittiği okullarda çocuklarla yakından ilgilenirken Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun ile birlikte çocuklara hangi meslek dallarını seçmeleri gerektiği hakkında tüyolar verdi. Belediye Etkinlik Alanı’nda bulunan buz pateni pistine de giden Vali Mutlu ve Başkan Uzun, burada çocuklarla yakından ilgilendi, onlardan bu pateni yapmanın püf noktalarını dinledi.

Yurt ve okul inşaatlarını beğendi…

Beylikdüzü İmam Hatip Lisesi ve Yurt inşaatı ile Senika Fen ve Meslek Lisesi inşaatları hakkında Vali Mutlu’yu bilgilendiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölgenin bu projelerle birlikte bir eğitim vadisi haline geldiğini söyledi. Yapılan inşaatları beğenen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “İnşaatlara bakıyorum ve görüyorum ki çocuklarımız için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Bu okullarımız ve yurtlarımız milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Projelerden ötürü Başkan Uzun’a tebrik!

Beylikdüzü’nde yapılan projeleri tek tek inceleyen İstanbul Valisi’nin diğer bir durağı ise Ambarlı Limanı yanına yapılan marina oldu. Proje hakkında Başkan Uzun’dan bilgi alan Vali Mutlu, “İstanbul modern ve yepyeni bir yat limanına kavuşacak” dedi. Beylikdüzü’nün gelişime açık çağdaş bir kent olduğunu vurgulayan Vali Mutlu, yapılan ve yapılacak olan projelerin başarılarından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u kutladı.

Son olarak Beylikdüzü Belediye Binası’na gelerek burada incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya burada da Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından bilgilendirmede bulunuldu. Beylikdüzü’nün gün geçtikçe büyük bir hızla geliştiğini anlatan Başkan Uzun, “ Hedefimiz çağdaş ve modern bir Beylikdüzü oluşturmak. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Gelişime açık bir ilçeyiz. Nüfus bakımından da oldukça göç alan bir ilçeyiz. Halkımıza en iyi şartlarda yaşam alanları oluşturup, en iyi hizmeti vererek çok daha ferah bir Beylikdüzü oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi’ne yapılan ziyaretin ardından Vali Mutlu Beylikdüzü Belediyesi ‘Anı Defteri’ni imzaladı. Vali Mutlu’ya Başkan Uzun tarafından tarihi motiflerle bezeli, Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin yaptığı tablo hediye edildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV