banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

YARDIM TIRLARININ İLKİ YOLA ÇIKTI...

Beylikdüzü Belediyesi’nin Van için başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeleri taşıyan tır, belediye personeli tarafından Van yolculuğuna uğurlandı.

26 Ekim 2011 Çarşamba 10:13
YARDIM TIRLARININ İLKİ YOLA ÇIKTI...
banner265
YARDIM TIRLARININ İLKİ YOLA ÇIKTI...


Beylikdüzü Belediyesi’nin Van için başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeleri taşıyan tır, belediye personeli tarafından Van yolculuğuna uğurlandı.

Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Haydi Beylikdüzü Şimdi De Van İçin Yardım Vakti’ kampanyasına, Beylikdüzü halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi. Dün ve dün gece boyunca ilçe halkı tarafından verilen malzemeler, Beylikdüzü Kapalı Pazar’da toplanarak Van’a gidecek tıra yüklendi. Vatandaşlar, yükleme yapılırken de Kapalı Pazar yerine gelerek yardım malzemelerini vermeye devam ettiler. Tıra ilk kutuyu Belediye Başkanı Yusuf Uzun koydu. Van’a gönderilecek ‘Yardım Tırı’, yüklemenin tamamlanmasının ardından Beylikdüzü Belediye personeli tarafından el sallanarak uğurlandı.

Başkan Uzun: İlk tırımız yola çıktı, ikinci tırımızı yüklemeye başlayacağız

Beylikdüzü halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yardımların hızlı bir şekilde Van’a ulaştırılacağını dile getirdi. Yardımlarda önceliği ısıtıcı ve kışlık malzemelere verdiklerini ifade eden Başkan Uzun, “Dün ve dün gece kesintisiz bir şekilde çalışan belediye personelimiz, vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek yardımları topladılar. Deprem bölgesindeki acil ihtiyaç durumlarına göre ısıtıcı, kuru gıda, yorgan, battaniye, bebek maması ve bebek bezi gibi malzemeleri öncelikli olarak yardım tırımıza yükledik. İkinci tırımızın yüklemesine de hemen başlayacağız. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan bu malzemeler Van’daki zor durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşır” dedi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV