banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR.

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları’nın kayıtları 6 Haziran’da başladı.

13 Haziran 2011 Pazartesi 21:28
YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR.
banner312
YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR.


Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları’nın kayıtları 6 Haziran’da başladı.

Futbol, voleybol, basketbol, jimnastik, yüzme ve karate gibi spor dallarının bulunduğu‘Yaz Spor Okulları’ sezonu açıyor. 4 Temmuz- 26 Ağustos tarihleri arası devam edecek yaz okulları yüzlerce çocuğa hak ettikleri tatili sağlayacak. Kayıtların 24 Haziran’a kadar devam edeceği kaydedildi.

Düzenlenen yaz spor okullarının çocukların birçok etkinliğe katılmalarını sağlayacağını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımızın boş vakitleri artıyor. Bu boş zamanları verimli şekilde geçirmeleri, hem onlar hem de aileleri açısından oldukça önemli. Çocuklarımız, belediye ve spor kulübümüzün organize ettiği futbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve karate gibi spor dallarına katılarak, yaz aylarında da sıkılmayacaklar. Çocuklarımızı bu spor okullarına bekliyoruz” dedi.

Yüzme, karate, jimnastik çalışmaları Akademi Center Alışveriş Merkezi’ndeki Akademi Form’da, futbol branşı Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda, basketbol Büyükşehir İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda, voleybol çalışmaları ise 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV