banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

YILIN TEMİZ ÇEVRE ÖDÜLÜ BAŞKAN UZUN’A VERİLDİ

Birçok ülkede yayın yapan İpekyolu Dergisi’nin yaptığı araştırma sonucunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,

11 Eylül 2011 Pazar 01:36
YILIN TEMİZ ÇEVRE ÖDÜLÜ BAŞKAN UZUN’A VERİLDİ
banner321
YILIN TEMİZ ÇEVRE ÖDÜLÜ BAŞKAN UZUN’A VERİLDİ


Birçok ülkede yayın yapan İpekyolu Dergisi’nin yaptığı araştırma sonucunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Temiz Çevre” ödülüne layık görüldü. Başkan Uzun, ödülünü Ekim ayında Ankara’da yapılacak törende alacak.

Beylikdüzü Belediyesi’nin çevre temizliği bir kere daha kanıtlandı. Uluslar arası yayın yapan Türksoy’la İpekyolu Dergisi tarafından yapılan 10. Uluslararası Türksoy’la İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödülleri araştırmasında, İstanbul’un en temiz ilçesi okuyuculara soruldu. Okuyucuların verdiği cevaplar sonucunda yapılan değerlendirmede Beylikdüzü en temiz ilçe seçildi. İlçenin bu başarısında en büyük paya sahip olan Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a “Temiz Çevre” ödülü verildi. Temiz Çevre Ödülü’ne layık görülen Başkan Uzun için dergide yapılan açıklamada, “Beylikdüzü, Şehir parkı, Kent Meydanı, Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Tesisi, Metrobüs, Devlet Hastanesi projeleri ve yeni yapılan 32 adet parkı ile doğayla iç içe yem yeşil bir ilçe olarak göze çarpıyor. Beylikdüzü bugün Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un gayretli ve takdire şayan çalışmalarıyla İstanbul’un batısında parlayan bir yıldız olarak öne çıkıyor” denildi.

Ekim ayında Ankara’da yapılacak törenle “Temiz Çevre Ödülü” nü alacak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun bu başarının tesadüf olmadığını söyledi. Başkan Uzun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana “Sevgi ile büyüyen şehir “ ve “Doğa ile iç içe yemyeşil Beylikdüzü” sloganları ile yola çıktık. Özellikle yeşil alan oranı ve çevre temizliği bakımından İstanbul’un en önde gelen ilçelerinden biri haline geldik. Sonunda bu ödül de gösteriyor ki, yaptığımız iş herkes tarafından takdir edilecek seviyeye ulaşmış. Biz ilçemiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

İpekyolu Dergisi’nin yaptığı araştırmalar sonucunda ayrıca, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a “Sağlıkta Reform”, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan’a “Yılın Bakanı”, Cüneyt Arkın’a da “Sanat Onur” ödülü verildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • buse 13 yıl önce yorumlandı

      gerçekten takdiri hak eden gözle görülür çalışmalar var.ne kadar ekersen o kadar biçersin.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV