
YÖRESEL GECELERDE MUHTEŞEM FİNAL
Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve her hafta yüzlerce hemşeriyi birbirleriyle buluşturan ‘Yöresel Geceler’ programı, Giresunlular Gecesi’yle final yaptı.
Yaklaşık 3 ay boyunca Türkiye’nin dört bir yanından yöreleri misafir eden programın finali geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Milletvekili Ünal Kaçır, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, belediye başkan yardımcıları, Beylikdüzü Giresunlular Dernek Başkanı Yusuf Yakup Kendir, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Giresun Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Aynı topraklarda yaşayan vatandaşlar olarak zengin bir kültüre sahip olduklarını dile getiren Başkan Uzun “Yaklaşık 3 aydır her Cumartesi burada farklı bir ilimizin gecesi yapıldı ve her biri ayrı güzellikte geçti. İlçemizde, Türkiye’nin her yerinden hemşerimiz var. Ne mutlu ki bize, sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaşıyoruz” dedi.
Giresunlulara ait türkülerin söylenip oyunların oynandığı gecede, misafirlere yöresel tatlar da ikram edildi. Programın sonunda Başkan Uzun tarafından dernek başkanlarına çiçek ve plaket takdim edildi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!