banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bilirkişi Skandalı TBMM gündeminde !

Büyük Haber www.buyukhaber.com 'un haberi soru önergesi oldu. Dün çok sayıda gazete ve haber sitesinde " Bilirkişi Skandalı " başlığıyla çıkan haber Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. Soru önergesi oldu.

24 Mayıs 2012 Perşembe 21:54
Bilirkişi Skandalı TBMM gündeminde !
banner322
Bilirkişi Skandalı TBMM gündeminde !

buyukhaber.com  'un haberi soru önergesi oldu.
Dün çok sayıda gazete ve haber sitesinde " Bilirkişi Skandalı " başlığıyla çıkan haber Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. Soru önergesi oldu.
 
Yolsuzluğu ve skandalı belgelerle ortaya çıkaran gazeteci Dursun Boran'ın hazırladığı soru önergesi, bir muhalefet milletvekilince meclis başkanlığa verilecek. Adalet Bakanı Sadullah Ergin 'in sözlü cevaplaması talebiyle hazırlanan önerge şöyle:
 
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
 
Aşağıda ki sorularımın sözlü olarak Sn Adalet Bakanı Sadullah Ergin tarafından cevaplandırılmasını arz ederim.
 
 
A. M
İstanbul Milletvekili
 
 
1- Basında 23 Mayıs 2012 de " Bilirkişi Skandalı " hem bilirkişi hem davalı tarafa danışman. Başlığıyla çıkan hukuk skandalını nasıl izah edeceksiniz? Bu tarafsızlığını, güvenilirliğini kaybetmiş bilirkişi unsuru için ne diyeceksiniz? Bu skandallarla Türkiye'de kaç yüz dava vardır?
 
2- Emekli hakim olan bilirkişi Erdoğan Gökçe ve skandal habere konu Av Poyraz Uçkay hakkında bakanlığınız ceza işleri genel müdürlüğü ne gibi işlem yaptı? Bu kişilerin taraf olduğu, rapor verdiği davaları müfettişlere inceletecekmisiniz?
 
3- Bu olay Adalete güveni ne kadar sarsmıştır? Binlerce davalı ve davacı tarafın hak ihlaline uğrayacağı endişesine ne diyeceksiniz? Bir avukat ve bilirkişi nasıl bu kadar aleni suç işler? Suç için işbirliği yapar? Tarafsızlık içinde yürümesi gereken mahkemeleri etkiler? Bunun cezası nedir?
 
4- Adalete güvenin kaybolmasına sebep olan avukatı meslekten ihraç etmeyi, bilirkişinin görevine son vermeyi, özel yetkili savcıları harekete geçirmeyi düşünüyormusunuz?
 
5-http://www.buyukhaber.com/istanbul-3bolge/buyukcekmece/bilirkisi-skandali-h7043.html    ekte linki görülen buyukhaber.com. de çıkan haber için diğer düşünceleriniz nedir?













beylikdüzü demir döküm logo

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Adnan Yıldırım İstanbul 12 yıl önce yorumlandı

      Tek başıma ne yapabilirim diyenlerin örnek alması gereken bir hukuk savaşı.
      Ben yanmasam, sen yanmasan, bizler yanmasak nasıl aydınlanacak önümüzdeki karanlıklar.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV