banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Akgün; “medya insanlara doğru mesaj vermeli”

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği yazar Ayşenur Yazıcı ile “Medyanın hayatımız, insan ilişkileri üzerinde ki etkisi” konulu konferans Atatürk kültür merkezinde gerçekleşti.

25 Aralık 2011 Pazar 23:00
Akgün; “medya insanlara doğru mesaj vermeli”
banner291
Akgün; “medya insanlara doğru mesaj vermeli”
Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği yazar Ayşenur Yazıcı ile  “Medyanın hayatımız, insan ilişkileri üzerinde ki etkisi” konulu konferans Atatürk kültür merkezinde gerçekleşti.
Keyifli sohbetiyle Büyükçekmeceli bayanların gönüllerini fed eden Yazıcı, medyanın hayatımız, insan ilişkileri üzerinde ki etkisi konulu konferansıyla medyanın insan üzerinde ki etkisine değinerek medya üzerine bilinçli bir topluluk olmamız gerektiğine ve doğruyla yanlışı ayırmamız gerektiğine değindi.
Hayatından da kesitler anlatan Yazıcı, başarıya giden yolu anlatırken vermiş olduğu mesajlarla da örnek insan olmayı başardı.
Yazıcı’yı dinlemeye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Televizyon ekranların da duruşuyla ve kullanmış olduğu Türkçeyle Ayşenur Yazıcıyı tanırdım. Sonrada yazmış olduğu kitaplarla tanıdım kendisini. Sadece bir spiker olmadığını yazmış olduğu kitaplarla da gösterdi bize. Medya dünyasın da ki bir çok insan Türkçeyi kalt edenler diyelim bilgi darcığı sıfır olanlar diyelim hepside mevcut. Medya demek insana doğruyu yansıtan mesaj verendir. Cumhuriyetin kuruluş tarihini bilmeyeni ben dinlemem, seyretmem. Kurtuluş savaşının tarihini bilmeyeni, Çanakkale savaşının tarihini bilmeyen adamı ben dinlemem. Ayşe hanım burada bize ne kadar bilinçli ve ne kadar kültürlü olduğunu gösterdi türk halkının böyle bir medya insanına ihtiyacı var” dedi.
Akgün Konuşmasının ardından keyifli ve faydalı sohbeti sebebiyle Yazıcı’ a plaket takdim ederek Büyükçekmece’ li bayanlar adına teşekkür etti.
Not: Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan AKGÜN’ü Haberlerimizi Medya’yı takip etmeye davet ediyoruz.







beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • mahmut 12 yıl önce yorumlandı

      büyük haber gerçekçi haberciliği ile dikkat çeken bir gazete okunmadığını düşünenler sakın böyle düşünmesinler her gün siteyi takip eden özel görevliler bile oluyor. bunu anlayan anlamıştır büyük haber gazıyor reklam desteği vermeye devam edeceğim Allah razı olsun...

    • mustafa 12 yıl önce yorumlandı

      inanmıyorum ya haberin içinden haber çıkarmak bu olsa gerek ne okudum ne anladım Büyük Habercilik Büyükçekmece de yıllardır yaşıyorum ama belediye başkanı sayın akgün bir gün olsun bile bu haberleri okumazmı diyordum kendisi söylemiş okumam diye. Almanyanın kuruluş tarihi, ABD kolejlerin tarihini başkanımız da bilir ....

    • fatma 12 yıl önce yorumlandı

      Büyük Haber haberi ile plaketi hak ediyor. Umarım belediye başkanı bu haberi okuyordur. (1915 Çanakkale Geçilmez.....)

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV