banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Alkent Güvensiz kent !

Birgün Devletin trafik tabelası çalınıyor. Diğer gün villalara yumurtalı saldırı yapılıyor.

17 Mayıs 2012 Perşembe 22:08
Alkent Güvensiz kent !
banner263
Alkent Güvensiz kent !

Birgün Devletin trafik tabelası çalınıyor. Diğer gün villalara yumurtalı saldırı yapılıyor.
Mahalleye karakol kurulmayınca suç sayısı artıyor. 2 Trilyon özel güvenliğe senede para ödenen yerde güvenlik skandalı büyüyor!
 
İstanbul Büyükşehir Trafik Müdürlüğü vatandaşın talebi üzerine Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı'nda Dilfeza Sokak girişine 2 tane " Çıkmaz Sokak Tabelası " astı. Tabela 3 gün sonra gece çalındı. 4 senedir polis de zabıta da tabelayı bulamadı.
Alkent 2000 Mahallesi'nde güvenlik zaafiyeti bununla kalmadı. Dilfeza sokak da Dursun Boran'ın evine 2 defa yumurtalı saldırı yapıldı. Yine Securinet Güvenlik firması elemanları faailleri göremedi. Şimdi herkes Alkent oldu güvensiz kent diyor. Adliyede de onlarca hakaret, iftira davaları devam ediyor.  Olanları duyan Alkent den ev almaktan vaz geçiyor!
 
SENEDE 2 TRİLYON GÜVENLİĞE PARA ÖDENİYOR. NEDEN KARAKOL KURULMUYOR?
 
Büyükçekmece İlçesi Alkent Mahallesi'nde devletin kolluk kuvvetinin sağlaması gereken asayişi, senede 2 trilyon liraya özel güvenlik firmalarına yaptıranlar neden mahalleye karakol ve Mobese kurulmasını istemiyor?
 
7 Tepe Bulvarı nda geçen sene Tepe Güvenlik, sonra Global Güvenlik firması, senede bir trilyon lira, Çamlıca Bulvarı'nda ise Securinet güvenlik firması senede yine bir milyon lira alarak güvenliği sağlamaya çalışıyor!. Ama sağlayamıyor! Sadece Postacıya, saat okuyup fatura vermeye gelen Bedaş, İski, İgdaş kamu görevlilere kimlik soran güvenlikler, devletin tabelasını koruyamıyor!
 
Mahallede belediyenin 2 trafik tabelası sökülüp götürülüyor. Evlere yumurtalı saldırı yapılıyor. Evler arabalar soyuluyor. Güvenlikciler görmüyor.
Aynı güvenlikciler, devletin yolundan geçmeye çalışan vatandaşların önünü kesip kimlik sormayı biliyor.
 
Resim de 4 senedir bulunamayan trafik tabelası görülüyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV