banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece Belediyesi Kurban Bayramına Hazır…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin Kurban Bayramına hazır olduğunu söyledi.

02 Kasım 2011 Çarşamba 01:36
Büyükçekmece Belediyesi Kurban Bayramına Hazır…
banner263
Büyükçekmece Belediyesi Kurban Bayramına Hazır…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin Kurban Bayramına hazır olduğunu söyledi.
Belediyelerin bayram süresince vatandaşların rahatını sağlamak için ellerinden geleni yaptığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Milletimiz için ayrı bir önem taşıyan Kurban Bayramı’nda halkımızın rahatını sağlamak için Büyükçekmece Belediye’sinin Kurban Satış ve Kesim Yerleri’ndeki çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Amirliği, Veteriner Müdürlüğü ve Temizlik İşlerinin Koordinasyonunda devam ediyor.
Bu ekibimiz bayram süresince halkımızın kurban kesim ve diğer ihtiyaçlarında karşılaşacakları sorunlara anında müdahale edecekler” dedi.
Belediyenin hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Başkan Akgün; “Vatandaşlarımızın kasap ihtiyacını karşılamak üzere oluşturduğumuz kasap organizasyonunda kurban kesim kazaları ve et israfını ortadan kaldırmak üzere kasap ekibimizi ehliyetli kişilerden oluşturarak bunları gerekli testlerden geçirerek bayrama hazır vaziyette bekletiyoruz ”şeklinde konuştu.
Kurban satış yerlerinde Anadolu’dan gelen hayvanların yasak olmasından dolayı İlçe Tarım Müdürlüğü’nün de sıkı denetim yaptığı kurban satış yeri pazarlarında Trakya dan gelen küçük baş ve büyük baş hayvanların kesimine izin veriliyor.

İŞTE KESİM VE SATIŞ NOKTALARI ŞUNLAR…
Büyükçekmece Merkez’de Aqua Marin yanında satış yeri, Salı pazarında kesim yeri, Tepecik’ de Erkek öğrenci ve kız öğrenci yurdunun yanında satış ve kesim yeri. Vatandaşların sorun yaşamaması için Büyükçekmece Belediyesi, gerek ışıklandırmasıyla gerek suyu ile ve umuma açık WC’si ile, bölgenin en iyi Kurban Pazarlarından biri haline getirildi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV