banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece Jimnastik Kulübü göz dolduruyor…

Büyükçekmece Jimnastik Kulübü’nün Gazanfer Bilge Spor Salonunda düzenlediği Uluslararası Voleybol Şenliği devam ediyor.

21 Mayıs 2011 Cumartesi 16:10
Büyükçekmece Jimnastik Kulübü göz dolduruyor…
banner264
Büyükçekmece Jimnastik Kulübü göz dolduruyor…

Büyükçekmece Jimnastik Kulübü’nün Gazanfer Bilge Spor Salonunda düzenlediği Uluslararası Voleybol Şenliği devam ediyor.
Jimnastik Kulübünün bugüne kadar başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, üç beş bayanla başlayıp bugün voleybol müsabakaları düzenleyecek kadar profesyonel bir kulüp haline gelen jimnastik kulübünün gelecekte çok büyük çalışmalara imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi. Jimnastik Kulübü’nün Büyükçekmece’nin en renkli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunun altını çizen Başkan Akgün; “ Belediye olarak Jimnastik Kulübümüzün her türlü sportif çalışmasında yanlarında olduk. Çünkü onlara inancımız tamdır. Voleybolda başarıyı yakalamış olması, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeleri son derece gurur verici bir durumdur” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün desteği ile kurulan Jimnastik Kulübünün her geçen gün etkinliğini biraz daha artırmak için gayret sarf ettiklerini dile getiren Büyükçekmece Jimnastik Kulübü Başkanı Melek Bozkurt; “Halkımızı spora teşvik etme gayesi ile başladığımız Jimnastik Kulübü olarak gençlerimizin sportif alanda başarılı ve profesyonelce çalışmalarını sürdürebilmeleri için Bayan Voleybol Takımını kurduk. Amacımız ülkemize milli sporcular yetiştirmek yetiştirmektir” şeklinde konuştu.Voleaybol Şenliğine şu takımlar katıldı; Bulgaristan Dunav Ruse, Bulgaristan Fenix Şumen, KKTC Gazi Magaras Belediye,Silivri, Bakırköy ve Büyükçekmece Jimnastik Klübü’nün kıyasıya yarıştığı müsabakalarda Büyükçekmece Jimnastik Kulübü : 3 Bulgaristan Fenix Şumen :1, Kıbrıs Magem :3- Bulgaristan Dunav : 1, Büyükçekmece Jimnastik Kulübü :3- Bakırköy : 0- Kıbrıs Magem 3-Silivri : 0

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Büyükçekmece Jimnastik Klüb’ünün düzenlediği valeybol müsabakalarına katıldı. Bulgaristan Dunav Ruse, Bulgaristan Fenix Şumen, KKTC Gazi Magaras Belediye,Silivri, Bakırköy ve Büyükçekmece Jimnastik Klübü’nün kıyasıya yarıştığı müsabakalarda Başkan Akgün’de valeybol oynayarak valeybolda da iddialı olduğunu gözler önüne serdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV