banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece'de eroin vurgunu

İran'dan getirilen 151 kilo 300 gram eroini, tırla yurt dışına götürmek isterken yakalanan 7 kişi tutuklandı.

25 Mart 2013 Pazartesi 23:41
Büyükçekmece'de eroin vurgunu
banner299
Büyükçekmece'de eroin vurgunu
İran'dan getirilen 151 kilo 300 gram eroini, tırla yurt dışına götürmek isterken yakalanan 7 kişi tutuklandı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İran'dan getirilen eroini yurt dışına götürmek isteyen Cemal Ö'nün kullandığı tırı Büyükçekmece'de durdurdu. Tırın şoför mahallinin tavanında saklanmış 101 kilo 700 gram eroin ele geçiren narkotik ekipleri, Cemal Ö'yü gözaltına aldı.

Büyükçekmece'deki ikinci operasyonda ise Hadımköy'de tır garajında bulunan ve yurt dışına eroin sevkıyatında kullanılacağı belirlenen tırda arama yapıldı. Narkotik detektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda, tırın dorsesindeki gizli bölmelere saklanmış 49 kilo 600 gram eroin bulundu.

Tır şoförü Nusrettin K. ile uyuşturucu sevkıyatının organizasyonunda yer aldıkları ileri sürülen Hacıali Ü, Mehmet Y, Cihangir Y, M. Sabri Ş. ve Mehmet Ş. yakalandı. Şüphelilerin, İran'dan getirilen eroini Avrupa'ya götürmeyi planladıkları bildirildi.

Emniyet Müdürülüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Cemal Ö, Nusrettin K, Hacıali Ü, Mehmet Y, Cihangir Y, M. Sabri Ş. ve Mehmet Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV