banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çevreci ressamların mükemmel sergisi…

Büyükçekmece Çevre Derneği üyelerinin yağlı boya resim sergisi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı sanat Galerisi’nde açıldı.

27 Kasım 2011 Pazar 15:38
Çevreci ressamların mükemmel sergisi…
banner321
Çevreci ressamların mükemmel sergisi…

Büyükçekmece Çevre Derneği üyelerinin yağlı boya resim sergisi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı sanat Galerisi’nde açıldı.
Açılış kurdelesini Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcılarından Reşit Oral ve Bayram Ali Üner, Büyükçekmece Çevre Derneği Başkanı Dr.Erdoğan Anık, çevre derneği resim eğitmenleri Ressam Tuğba Aksezmener Işık ve Sahit Işık ile birlikte kestiler. Görücüye çıkan resimler kullanılan renklerin birbiriyle uyumu gözlere hoş gelirken amatör kadınların resim konusunda ne kadar başarılı olduklarını yine gözlerden kaçmadı.
Çevreci ressamlar Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisinde el emeği, göz nuru içinde hazırladıkları çalışmalarını sergileme fırsatı buldular. Sergiyi gezen davetliler yağlı boya çalışmalarının mükemmelliği karşısında şaşırdılar. Çevreci ressamların çalışmalarını beğenen davetliler, “Fırsat verildiğini zaman kişilerin neler yapabileceğinin bu sergi rahatlıkla anlatıyor ”dediler.
Resim sergisini gezen ve ressamların çalışmalarını çok güzel olduklarını nitelendiren Büyükçekmece Belediye Başkan yardımcıları Reşit Oral ve Bayram Ali Üner, çizilen resimlere hayran kaldılar. Ressam Tuğba Aksezmener Işık’ı ve öğrencilerini tek tek tebrik eden Oral ve Üner, “Yaptığınız resimler gerçekten çok güzel. Her resim için ayrı bir emek vermişsiniz. Renklerin ahenkle dans edişini resimlere güzel yansıtmışsınız. İçinizdeki gizli yeteneğinizin ortaya çıkmasını, kendinize olan güveninizi de yansıtmışsınız. Çağdaş yaşamın içinde yer aldığınız hayatı ve düşüncelerinizi bu tuvallere profesyonelce aktardığınız için hepinizi kutlarız” dediler ve bu çalışmayı organize eden Büyükçekmece Çevre Derneği Başkanı Dr.Erdoğan Anık’a, emeklerinden dolayı da eğitmen Ressamlar Tuğba Aksezmener Işık’a ve Sahit Işık’a teşekkür hediyesi verdiler.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV