banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dünyanın lezzetleri Büyükçekmece festivalinde buluştu.

400 ev hanımından 400 çeşit yemek

10 Temmuz 2011 Pazar 13:03
Dünyanın lezzetleri Büyükçekmece festivalinde buluştu.
banner266
Dünyanın lezzetleri Büyükçekmece festivalinde buluştu.

400 ev hanımından 400 çeşit yemek
Dünyanın lezzetleri Büyükçekmece festivalinde buluştu
Büyükçekmece Belediyesi ve Folklor Kurumunun düzenlediği 12.Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde 400 Büyükçekmeceli ev hanımının yaptığı 400 çeşit Türk yemeği yabancı konuklardan büyük beğeni topladı.
Büyükçekmece de yaşayan ev hanımlarının kendi emekleri ile hazırladıkları Türk mutfağının en seçkin örneklerini yiyen konuklar kendi ülkelerinin yemeklerini de Büyükçekmecelilere sundular.
Zeytinyağlılar, salatalar,tatlılar ve meşrubatlardan oluşan Türk mutfağının zengin örneklerinin sunulduğu programda yabancı konuklar Türk yemeklerini tatmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.
Büyükçekmece’ye gönül vermiş ev hanımlarına teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “sizler sayesinde bir çok programın üstesinden geliyoruz.Bugünde burada birbirinden güzel Türk yemeklerini yabancı misafirlerimize tattırarak güzel bir kültürel faaliyete imza attınız” şeklinde konuştu.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV