banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Gazeteci Dursun BORAN'a Saldırı!

"Mahalleye Karakol istedi saldırıya uğradı" haber başlığı ile sitemizde yer verdiğimiz haberin görüntülerine Büyük Haber ulaştı. Şok Görüntüler!

04 Haziran 2012 Pazartesi 04:10
Gazeteci Dursun BORAN'a Saldırı!
banner266
Gazeteci Dursun BORAN'a Saldırı!

"Mahalleye Karakol istedi saldırıya uğradı" haber başlığı ile sitemizde yer verdiğimiz haberin görüntülerine  Büyük Haber ulaştı.

Şok Görüntüler!

Site başkanı M. Mustafa Koldamca, " alın şunun elinden mikrofonu, konuşturmayın. Kesin sesi! Senin muhatabın muhtar! " diye hakaret edip, salondaki 50 civarında insanı tahrik etti. Bazı bay ve bayanlar gazeteci Boran'a " senin yüzünden mahalle girişinde ki bariyerler kaldırıldı. Bizi neden savcılığa şikayet ediyorsun, çık dışarı". diye hakaretler ettiler.

SİVİL POLİS OLAYI ÖNLEDİ !

Olay fazla büyümeden, salonda Dursun Boran'ın Kaymakamlıktan talebiyle bulunan 4 sivil polisle önlendi. Yumruklaşma, darp ve yaralama olmadan toplantı kapatıldı...




MAHALLE SAKİNLERİ NE DİYOR:

İşadamı Adnan Yıldırım: " Dursun bey haklı. Mahalleyi site gibi gösterip rant sağlayanlar rahatsız oluyorlar. Madem gvenlik endişesi var. Valilikten karakol ve mobese kurulması istensin. Neden özel güvenliğe 850 milyar harcanıyor. Birileri kendini polis, belediye yerine koyup iş yaptığını sanıyor. Bende salondaydım. Yapılan saldırılarla herkesin niyeti belli oldu. Polis olmazsa olay çok büyürdü.

Dr. Oktay Onaran: Mahalle şartları birilerine ağır geliyorsa, özel arsa alıp villa yaptırıp oturup. Yada başka yere gider. Ama mahalle olmuşsan şartlarını kabul edeceksin. Dursun bey karakol ve mobese için 3 sene evvel müracaat etti. Birileri engelledi. Özel güvenlik firmaları zengin edildi.

Yeminli tercüman Mustafa Boy: Dursun Boran mahalle sakinlerinin huzur ve menfaati için uğraşıyor. Koldamca ve diğerleri engel oluyor. Anti Demokratik saldırıyı kınıyorum! İfade hürriyeti ihlal edilmiştir. Birinden senede 16 bin lira aidat diye para istiyorsan, şeffaf olup hesap vereceksin.

Bilgi işlem Mühendisi Binnur Güleryüz: Alkent de kimlerin huzuru bozduğu, mahalleye site havası verip milyonlarca dolar toplayanların gayesi görüldü. Toplantıda insan hakları ihlal edilmiş. Kamu hizmetinin gelmesi engellenmiştir. Madem KMK yoktu. Senelerce hangi sıfat ve nedenle milyonlarca dolar aidat toplandı? Alkent mahaledir. Herkes kabul etsin.Snelerdir insanlarda bu belge ve bilgiler gizlendi. Boran'a yapılanları kınıyorum.

Av Recep Onaran : E. ceza hakimi olarak yapılanları kınıyorum. İfade hürriyetini tehdit edenler, başka zararlarda verebilirler. Dursun bey herkesin Anayasa, TCK, İmar kanununa uygun yaşamasını istiyor. Başkan çöp toplatıyorum diyor. Sen belediye misin? Ben özel güvenlik bulunduruyorum diyor. Sen kollukmusun? Evinin önünde bekci bulundurmak isteyen, özel güvenlik izni alır, villasının önüne koyar. Kamuya terk yollarda özel güvenlik olmaz! Olmadığı yakında görülür. Polis Dursun beyi büyük saldırıdan korumuş.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV