banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Gece Pazarı esnafından örnek davranış…

Büyükçekmece Gece Pazarı esnafı kendi aralarında toplamış oldukları parayla engelli iki vatandaşı hayata tutundurarak, örnek bir davranışta bulundular.

17 Eylül 2011 Cumartesi 13:24
Gece Pazarı esnafından örnek davranış…
banner291
Gece Pazarı esnafından örnek davranış…

Büyükçekmece Gece Pazarı esnafı kendi aralarında toplamış oldukları parayla engelli iki vatandaşı hayata tutundurarak, örnek bir davranışta bulundular.

Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla Hayvanları Koruma Dernek Başkanı Aynur Üstükarcı önderliğinde Büyükçekmece Gece Pazarı Esnafının aralarında toplamış oldukları parayla alınan iki adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
İlk olarak Büyükçekmece Turgut Özal Bulvarı Bestekâr Sokak’ta ikamet eden yüzde 100 yatalak hastası Elif Özer, tedavi nedeniyle evde bulunamadığından tekerlekli sandalyesi dayısı ve yengesine teslim edildi. İkinci adreste ise Tepecik Ulus Mahallesi Kırlangıç Sokak’ta ikamet eden sağ diz altından itibaren ayağını kaybeden diyabet hastası Fahrettin Yıldız evinde ziyaret edilerek, kendisine tekerlekli sandalyesi hediye edildi. Teslim aldığı bu anlamlı hediye karşısında çok duygulandığını ifade eden Fahrettin Yıldız; “Allah sizlerden çok razı olsun, sayenizde günlük işlerimin bir kısmını kendim yapma fırsatı bulacağım” dedi.
Tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerini bulması ve ulaştırılmasında yardımını esirgemeyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’e ve Belediye çalışanlarına teşekkür eden Aynur Üstükarcı; “Yapılan küçük yardımlar bir araya geldiğinde ihtiyaç sahibi insanların yüzünün gülmesi, gözlerinde umut ışığının belirmesi ve yaşam sevinçlerine yol açtığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Bu konuda da herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV