banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Güzelce Limanı temizlendi

Liman daha da güzelleşecek

13 Ağustos 2013 Salı 00:56
Güzelce Limanı temizlendi
banner312
Güzelce Limanı temizlendi

Liman daha da güzelleşecek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatı üzerine harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara yaptıkları bildirimlerle Güzelce Limanı’ndaki metruk tekneleri temizledi.

Tekneler kaldırılsın demişti

Yaptığı yatırımlar sayesinde Güzelce Limanı’nın çehresini değiştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz hafta içerisinde Büyükçekmece Belediyesi’nin Güzelce Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeği öncesinde limanda incelemelerde bulunmuştu. Yaptığı incelemede limanın bir bölümünün balık ve gezi tekneleri ile dağınık bir görüntüde olduğunu tespit eden Akgün, limana demirlenmiş metruk tekneler için de ‘Bir an önce kaldırılması’ talimatını vermişti.

Liman bir haftada temizlendi

Akgün’ün talimatı üzerine harekete geçen Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tekne sahiplerini tek tek belirleyerek, kaldırılmaları yönünde bildirimler hazırladı. Tekne sahibi olan vatandaşlar teknelerini limanda özel olarak hazırlanan bölüme düzenli bir şekilde demirlediler. Öte yandan limanda bulunan metruk tekneler kaldırıldı ve bölgede hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı. Yaklaşık bir hafta sürdürülen çalışmaların ardından Güzelce Limanı’nın dağınık görüntüsü ortadan kaldırıldı.

Güzelce Limanı turist çekecek

Büyükçekmece Belediyesi’nin yaptığı yatırımlar sayesinde çehresi değişen Güzelce Limanı’nda çevre düzenlemesi için kolları sıvayan Akgün, limanda vatandaşlar için denize nazır sosyal donatı alanlarının oluşturulması için talimat verdi. Çay bahçeleri ile Güzelce’ye gelen günlük turist sayısını arttırmayı hedefleyen Akgün, bölgede yaşayan vatandaşlar için spor alanlarının da oluşturulması için çalışmaları başlattı. Bölgede yapılacak çalışmaların ardından Güzelce Limanı’nın trafiğe kapatılması planlanıyor.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV