banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Karakolda intihar etti!

Polis silahıyla intihar ettiği öne sürülen genç toprağa verildi; Tekstilci Eşref Akın'ın oğlu Ali Akın'ın, Pazar gecesi Büyükçekmece Polis Merkezi'nde intihar ettiği öne sürüldü.

16 Ağustos 2012 Perşembe 16:39
Karakolda intihar etti!
banner311
Karakolda intihar etti!
Polis silahıyla intihar ettiği öne sürülen genç toprağa verildi; Tekstilci Eşref Akın'ın oğlu Ali Akın'ın, Pazar gecesi Büyükçekmece Polis Merkezi'nde intihar ettiği öne sürüldü.
Tekstilci Eşref Akın'ın oğlu Ali Akın'ın, Pazar gecesi Büyükçekmece Polis Merkezi'nde intihar ettiği öne sürüldü.

Pazar akşamı kardeşinin karıştığı bir trafik kazasına müdahale ederken, karşı taraftan bir kişiyi bıçakladığı öne sürülen Ali Akın, babasıyla birlikte Büyükçekmece Polis Merkezi'ne gelerek teslim oldu. İddialara göre Ali Akın işlemleri yapılırken ihtiyacını gidermek için tuvalete gitmek istedi. Ve yine iddiaya göre Akın, ani bir hareketle kendisine eşlik eden polisin silahını alarak kendisini vurdu. Olay yerinde yaşamını yitiren 26 yaşındaki Ali Akın'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Akın'ın silahını aldığı polis hakkında idari soruşturma başlatıldı. Polis Merkezi'ndeki kamera kayıtları savcılığa teslim edildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Psikolojik sorunları olduğunu öne sürülen Ali Akın'ın depresif ilaçlar kullandığı ve polis merkezindeki kamera kayıtlarında da olayın tüm ayrıntısıyla yer aldığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Ali Akın'ın cenazesi bugün ailesi ve sevenleri tarafından Ataköy 5. Kısım Camii'nden kaldırıldı. Acılı baba olayla ilgili açıklama yapmak istemedi. Tekstil İşverenleri Sendikası Danışma Kurulu Üyesi olan Eşref Akın, taziyeleri kabul etti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ali Akın, Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • savcı bey 12 yıl önce yorumlandı

      bunu kim nasıl yapmış devlet bulur. kamere varsa görüntüler incelenir basınlada paylaşılır olay çözülür.

    • şaibeli 12 yıl önce yorumlandı

      gerçekten şaibeli bir olay kamera görüntüleri umarım vardır. yoksa şaibeli olacak bu iş amma görüntüler delil değil ki hukuken ilginç demi.....

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV