banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kılıçdaroğlu; “Büyükçekmece’ye ayrı bir önem veriyorum”

Anadolu’yu karış karış gezdiğini anlatan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fırsat buldukça İstanbul’a geldiğini, İstanbul’a her gelişinde mutlaka Büyükçekmece’ye uğramaya çalıştığını söyledi

22 Mayıs 2011 Pazar 19:29
Kılıçdaroğlu; “Büyükçekmece’ye ayrı bir önem veriyorum”
banner291
Kılıçdaroğlu; “Büyükçekmece’ye ayrı bir önem veriyorum”

Anadolu’yu karış karış gezdiğini anlatan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fırsat buldukça İstanbul’a geldiğini, İstanbul’a her gelişinde mutlaka Büyükçekmece’ye uğramaya çalıştığını söyledi. Kılıçdaroğlu; “ Çünkü Büyükçekmece’ye ayrı bir önem veriyorum” dedi.
CHP İstanbul İl Başkanlığının 3. Bölge iş adamları ile Kaya Ramada Otel de bir araya getirdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sanayici ve iş adamlarının sorunlarını dinlemenin yanı sıra iş adamlarından gelen sorulara da içtenlikle cevap verdi. Yaklaşık beş yüz sanayici ve iş adamları ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, herkesi 12 Haziran da oy kullanmaya davet etti.

KILIÇDAROĞLU; KOBİ BANKASI KURACAĞIZ…
Daha sonra kürsüye gelerek iş adamlarına seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu KOBİ'ler için Halk Bankasını, KOBİ Bankası haline getireceklerini belirtti.

KOBİ'lerin, ülkelerin ekonomisi açısından önemli özellikleri olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, KOBİ'lerin ekonomik krize dayanıklı olduğunu, kısa zamanda kendini toparlayabildiğini, üretim yaptığını, istihdam sağladığını kaydetti.

Türkiye'de istihdamın üçte ikisinin KOBİ'ler aracılığıyla sağlandığını dile getiren Kılıçdaroğlu,
''KOBİ'ler, sanki bu sistem için cezalandırılıyor, aynı şey sanayiciler için de geçerli. Yurt dışında ucuz ve kalitesiz ithalata prim verilmiş olması, Türkiye'de üretimin önündeki en büyük engellerden birisidir. Yeni bir istihdam, yeni bir üretim politikası geliştirmemiz lazım. Merkez Bankasının bunları dikkate alarak, para politikasını oluşturması lazım. Büyüme ve istihdam politikası olmadığı için Merkez Bankası, sadece para politikalıyla bunları çözmeye çalışıyor. İkinci önemli nokta, KOBİ'ler için, Halk Bankasını KOBİ Bankası haline getireceğiz, bunu bir KOBİ Bankasına dönüştüreceğiz'
'dedi.

Kılıçdaroğlu, KOBİ'lere sıfır faizli kredi vaat ederek,
''Sıfır faizli kredi vermemizin nedeni şu: Devlet, vergisini zamanında toplayacak. Sıfır faizli kredi alacağı için götürüp vergisini ödeyebilecek. Sosyal Güvenlik primleri zamanında ödenecek. Böylelikle prim borçları azalacak. Kayıt dışı istihdam varsa bu, büyük ölçüde önlenmiş olacak. Faizler düşecek. Hani derler ya 'bir taşla iki kuş vurmak'. Biz projemizle beş kuşu birden vuracağız''
şeklinde konuştu.


İSTİHDAM DA VERGİLER ÇOK YÜKSEK
İstihdam üzerindeki vergilerin çok yüksek olduğunu, bunu aşamalı olarak indireceklerini aktaran Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
''Özellikle asgari ücret üzerindeki vergiyi yüzde 1'e kadar indireceğiz, sıfır yapmayacağız. Kurumsallaşmayı teşvik edeceğiz, kurumsallaşma olmalı çünkü kurumsallaşmanın olduğu yerde, geleceğe dair umutlar beslenmiş olacak ve daha sağlıklı bir ekonomi ortaya çıkacak. Bu nedenle birleştirmeyi özendireceğiz, birleştirmeler varsa bunları, vergilerin dışında tutacağız. Kurumlar Vergisini de KOBİ'ler için yüzde 10'na indireceğiz. Böylelikle sizler, kendi içinizde rahatlamış olacaksınız
.''

Daha sonra Büyükçekmece Kordonboyundaki seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Kılıçdaroğlu burada halka hitap etti. Anadolu’yu karış karış gezdiğini anlatan Kılıçdaroğlu, fırsat buldukça İstanbul’a geldiğini, İstanbul’a her gelişinde mutlaka Büyükçekmece’ye uğramaya çalıştığını söyledi. Kılıçdaroğlu; “ Çünkü Büyükçekmece’ye ayrı bir önem veriyorum”dedi.
Günde en az 16 saat çalıştığını ifade eden Kılılçdaroğlu CHP’li seçmenlerden günde en azından 10 dakikalık partileri için çalışmalarını istedi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi; “Açlık, yoksulluk, işsizlik ve çiftçinin, esnafın sanayicinin durumu iyi değil. Sorunları iyi değerlendirip çözeceğiz. Huzurlu ve mutlu bir Türkiye için CHP ye gönül vermiş siz kardeşlerimden günde en azından on dakikanızı partimiz için ayırıp var gücünüzle çalışmanızı rica ediyorum”
Kılıçdaroğlu daha sonra seçim irtibat bürosunun yanında faaliyet gösteren AK parti ve MHP seçim irtibat bürolarını ziyaret ederek başarılar diledi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV