banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Başkanımız İftarda Minibüsçüler ile Buluştu.

Esenyurt 113 No 'lu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu, önceki akşam kooperatif üyelerine yönelik bir iftar yemeği verdi.

21 Ağustos 2011 Pazar 14:23
Başkanımız İftarda Minibüsçüler ile Buluştu.
banner299
Başkanımız İftarda Minibüsçüler ile Buluştu.
Esenyurt 113 No 'lu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetim kurulu, önceki akşam kooperatif üyelerine yönelik bir iftar yemeği verdi. Çok sayıda minibüsçü esnafının katıldığı iftara Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı, önceki akşam 113 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Minibüsçü esnafının yoğun ilgi gösterdiği iftara Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Danışmanı Mustafa Akboğa, Belediye Meclis Üyeleri Efrail Çiftçi, Şemsettin Şimşek ve Hüseyin Topçu, Mahalle Muhtarları Mehmet Yıldırım, Kemal Keskin, Yavuz Zilek, Mehmet Hasar ve Önder Ay, Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ ve yönetim kurulu üyeleri Ayhan Aydemir, Ramazan Tan ve Güven Avşar, Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hasan Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Göle Dernek Başkanı Bülent sarıtaç ve yönetim kurulu üyeleri Sayim Korkmaz ve Önder Kaya, Avcılar Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Yunus Yıldırım, Yılmaz Yıldırım, Yeniler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Yeni, Es Oto sahibi Hakan Yıldırım, Özgürcan Düğün Salonu sahibi Erdal Kurataran, İşadamı Orhan Özyurt ve Erkan Uzunay katıldı.

Akdoğan "Bizim başkanımız var !"
İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan 113 No 'lu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Akdoğan, iftara katılan tüm minibüsçü esnafına ve misafirlerine teşekkür etti. Konuşmasında minibüsçü esnafının Beylikdüzü 'ne uzanan Metrobüs hattından dolayı işlerinin düşeceği yönünde kaygı taşıdığını dile getiren Hakim Akdoğan, "Değerli arkadaşlarım hiç merak etmeyin bizim başkanımız var, Allah ondan razı olsun. Bugün birçok sıkıntıyı aşmış isek onu sayesisindedir. İki yıl önce hatlarımız değersizleşmişti Belediye Başkanımız Sn. Necmi Kadıoğlu sayesinde çok rahat bir ortamda çalışıyoruz. Sayın başkanımız hattımıza yeni duraklar ekleyerek rızkımızın artmasını sağladı. Bundan sonra da desteklerinin devamnı bekliyoruz" diye konuştu.

"Dikta gitti demokrasi geldi"
Daha sonra kürsüye davet edilen ve konuşmasına espriyle başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Taşıyıcılar Kooperatifinin bir süre önce yapılan genel kuruluna atfen “Dikta gitti demokrasi geldi” dedi. Kadıoğlu’nun bu sözleri salondan alkışlarla karşılık buldu. Konuşmasının sonraki bölümünde Esenyurt’un hızla geliştiğini ve yakın bir zamanda 750 bin nüfusa ulaşacağını dile getiren Kadıoğlu, minibüsçülerden trafik kurallarına riayet etmelerini istedi. "Rızk endişesi etmeyin" diyen Kadıoğlu, "Bugün 500 bin esenyurtluyu taşıyorsunuz, çok yakın zamanda nüfusumuz 750 bin olacak. Siz kente ve kentliye uygun davranırsanız bereketiniz artacak. Artık Esenyurt eski Esenyurt değil minibüs sürücülerinin trafik kurallarında daha dikkatli olması gerekir.Duraklara giriş çıkışlarda, trafiği bozmadan düzenli aracı ile yanaşmalıdır" dedi.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV