banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

GAZETECİDEN BAŞKANA ÇEVRE MEKTUBU

Gazeteci Dursun BORAN'dan Başkan Necmi KADIOĞLU'NA Mektup...

10 Temmuz 2011 Pazar 12:44
GAZETECİDEN BAŞKANA ÇEVRE MEKTUBU
banner266
GAZETECİDEN BAŞKANA ÇEVRE MEKTUBU
Gazeteci Dursun BORAN'dan Başkan Necmi KADIOĞLU'NA Mektup...

Sn Necmi Kadıoğlu
Esenyurt Belediye Başkanı                         İstanbul, 9 Tem 2011
 
Hadımköy yolu Akbank, TEB, Bank Asya, Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank önleri ve devamında ki kaldırımlar aylardır, resimde görüldüğü gibi çukur ve yürünmeyecek halde.. Çevre ve görüntü kirliliği yapıyor.
Banka ve diğer işyerlerinde çalışanlar, civarda ki lokantalara gidip huzur içinde yemek yiyemiyorlar. Vergi veren esnaf iş yapamıyor, para kazanamıyor. Müşteri kaybediyor. Kaldırmlar çamur, çukur içinde, hanımların ve erkeklerin ayakkabıları rezil oluyor. Topukları düşüyor.
 
Esnaf para kazanamazsa iş yerini kapatır, işsizlerin sayısı artır! Çevre temiz olursa, esnaf iş yaparsa bankalardan kredi çeker, yeni yerler açar. Bankalar kredi verirse, sizlerin ve halkın bankalarda ki mevduatlarına daha iyi faiz gelir. Ekonomi canlanır. Sosyal hayat gelişir.
 
Yeni işyerleri açılırsa, belediye, maliye yeni gelir, reklam, vergi kaynaklarına kavuşur.
 
Kaldırımlara devamlı park eden arabalar yüzünden yayaların can ve mal emniyeti tehdit altında. Cadde kenarında yürümek zorunda kalan vergi veren vatandaşlar, anneler, babalar, esnaflar ölürse sorumlusu Belediye ve diğer ilgililerdir.
 
Vebal altında kalmak, AH ALMAMAK  vicdan azabı çekmemek için, DERHAL bu kaldırmları yürünecek hale getiriniz. AB ye bu pasaklı, yürünmez kaldırımlarla mı gireceğiz? Başbakanımız 4 bir cephede savaşıp AB ye girmemiz için çalışırken, belediyelerin ihmali büyük ihanettir. Bu çevre kirliliği vergi veren halka ihanettir.
Selam ve Sevgiler.
 
Dursun Boran
Gazeteci
AK Parti 3. Böl. Milletvekili A. Adayı.
0212. 889 ****
 
EKİ: Kaldırmların halini gösteren 4resim. ( 9 Tem 2011 de arafımdan çekildi. )


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV