banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kanaat Önderleri nikah sarayında!

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı toplantı ve kongre salonunda Esenyurt'lu Doğu ve Güneydoğulu, kanaat önderlerinin katıldığı yemek programına yoğun katılım oldu

13 Mayıs 2011 Cuma 12:08
Kanaat Önderleri nikah sarayında!
banner322
Kanaat Önderleri nikah sarayında!
Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı toplantı ve kongre salonunda Esenyurt'lu Doğu ve Güneydoğulu, kanaat önderlerinin katıldığı yemek programına yoğun katılım oldu

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı toplantı ve kongre salonunda Esenyurt'lu Doğu ve Güneydoğulu, kanaat önderlerinin katıldığı yemek programına yoğun katılım oldu. Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği Kanaat önderleri yemekli toplantı programına İstanbul Üçünücü Bölge milletvekili adayı ve AK Parti Genel Başkan yardımcısı Abdülkadir Aksu’da katılarak ,AK Parti’nin çok sayıda hizmetler yaparak büyük değişimler yaptığını ifade etti. Programa, eski bakan Aksu dışında, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Başkanı Şenay Değer, İstanbul İl başkan yardımcısı Hüseyin Turan, İl genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tesisleri çok beğendi

Program öncesi Nikah Sarayı’nı gezen Abdülkadir Aksu, Esenyurt’ta böyle modern tesisler kazandırdığı için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu tebrik etti.

Değer “ Esenyurt teşkilatı olarak çok şanslıyız”

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer açılış konuşması yaparak, “ Bugün sayın genel başkan yardımcımız Abdülkadir Aksu ile katıldığımız bu sekizinci program ve bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

Değer “ Tüyap fuarına katılarak Türkiye’nin geldiği noktayı bir kez daha gördük. Türkiye artık insansız olarak çalışan kendi uçağını yapıyor. Bunları görmek bizim için onur vericidir. Bu akşam değerli kanaat önderlerimizin böyle yoğun katılımından ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. belediye ekibi var, belediye teşkilatı var

Bizler gerçekten Esenyurt teşkilatı olarak çok şanslıyız. Çok başarılı bir Belediye Başkanımız var. Esenyurt’u çok kısa bir sürede beldeden, büyük bir köyden şu anda çok büyük bir ilçeye dönüştürüldü. Bugün Esenyurt’umuz, İstanbul’un en büyük nüfus olarak on üçüncü ilçesi, yatırımlar olarak en fazla yatırım yapan ilçesi ve İstanbul’un cazibe merkezi. Bundan dolayı arazi çalıştığımız zaman çok seviniyoruz, mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz. Yine çok değerli bir Başbakanımız ve ekibi var. Onlar da gerçekten hiç durmadan Türkiye için çalışıyorlar. Sekiz buçuk yılda o kadar çok icraat yapıldı ki ancak seksen yılda yapılan icraatlar ile kıyas ediliyor” dedi.

Kadıoğlu “ Herkes evinin önünü temizlemeli”

Daha sonra kısa bir konuşma yapan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bizim kitabımızda etnik köken ayırımcılığı yoktur. Van’da bizim Gümüşhane’de, Edirne’de bizimdir. Bizim düşüncemizde, Türk-Kürt, Laz, Çerkez diye ayırım yapılamaz.Herkes bütün insanlar kardeştir. Sadece şunu yapmamız gerekiyor, herkes bende dahil kendi evinin önünü temizlemeli mükelleftir. Bunu yaparsak her taraf tertemiz olur. Bizi birileri yönlendirmesin, bizi yönlendiren tek bir kişi vardır. Oda hepimizin tabi olduğu, iki cihan günesi Hz. Muhammet Mustafa, benim düşüncem böyledir. Ve herkese öteki beriki, diye ayırmadan bu birlik ,beraberlik ve kardeşlik yoluna davet ediyorum” dedi.

Aksu “ Bizim değişmez üç çizgimiz var”

AK Parti genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Üçüncü Bölge milletvekili adayı Abdülkadir Aksu “ Güzel bir organizasyon ile Esenyurt’ta sizlerle bir arada olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Bu güzel mekanı inşa ederek, bizlerin buralarda toplantı yapmamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel işler, modern hizmetler hayata geçiriyor. Esenyurt’a her gelişimde yeni bir hizmet yapıldığını görüyorum. Esenyurt’taki bu birlik ve beraberliğin de sonuna kadar devam etmesini diliyorum. Biliyorsunuz 12 Haziran’da seçime gideceğiz. Sekiz yıldan beri hep şunları söyledik, biz ne aldatan nede aldatılan olacağız. Asla aziz milletimize, yalan değil hep doğru olanı söyleyeceğiz.Biz partimizi ilk kurduğumuz zaman bir şey söyledik. Bizim değişmez, üçtane kırmızı çizgimiz var. Etnik milliyetçilik yapmayacağız, bölgesil milliyetçilik yapmayacağız ve dinsel ayırımcılık yapmayacağımızı açıklamıştık. ” dedi.

Aksu, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu çok sayıda ki hizmetlere değinerek, Doğu ve Güneydoğu’daki vatandaşların yaşamlarını, kolaylaştıracak hizmetlerin tek tek hayata geçeceğini ifade etti. Vatandaşlar tarafından gelen sorulara cevap vermesinin ardından toplantı programı sona erdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV