banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Otoparkı olmayan işletmelere ruhsat verilmesin.

Yollar otopark oldu Avrupa'da lokanta, cafe, bar gibi işyeri açmak isteyenlere belediyeler,

15 Ocak 2012 Pazar 20:19
Otoparkı olmayan işletmelere ruhsat verilmesin.
banner264
Otoparkı olmayan işletmelere ruhsat verilmesin.

Yollar otopark oldu
 
Avrupa'da lokanta, cafe, bar gibi işyeri açmak isteyenlere belediyeler, önce kapasitesinin yüzde 50 si oranında otopark yapma şartını yerine getirmesi isteniyor. Otopark yeri olmayana işyeri açma izni verilmiyor.
 
Bizde tam tersi. Lokantalar, cafeler, barlar yolları, kaldırımları işgal edip, müşterilerinin otolarını park ediyorlar. Otopark şartı aranmadan ruhsat veriliyor. Trafik, Jandarma, Zabıta ekipleri yolu otopark gibi kullananlara daha sert ceza yazmalı.
 
İstanbul Esenyurt ilçesi Hadımköy yolu üzerinde ki bankalar ve restaurantların bulunduğu bu cadde, resmen oto işgali altında. Yakında yasak park cinayeti çıkarsa sorumlusu tedbir almayan Esenyurt Belediyesi ve polis olacak.  
 
BAŞKAN NECMİ KADIOĞLU BU RESİMLERE İYİ BAK!

Denizbank, Anadolubank, Ağa Lokantası önünde ki caddeye araba park ederek, trafiği ve yaya güvenliğini tehlikeye sokan otolar suç işlemeye trafiği kapatmaya devam ediyorlar. Vatandaşlar başkan Kadıoğlunun olay yerinde inceleme yapmasını istiyor.

Esenyurt Zabıta Müdürü Sami Satılmış, resimli şikayetleri dikkate alarak, 
trafik akışını engelleyenlere cezalar yazdı. Ama yetmedi. Resimde görüldüğü gibi işgal devam ediyor.
Gazeteci Dursun Boran, Avrupa Birliği'ne girecek Türkiye'de artık otopark yeri olmayanlara bar, restaurant, cafe ruhsatı  verilmemesini istiyor. Bu sorumsuzluk devam ederse, Türkiye'de yakında otopark yüzünden cinayetler artar diyor.
 
Resim'de: Yolun ortasına park eden, lokanta ve banka müşterilerinin otoları görülüyor.
( Haber: Özel )



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 6 yorum mevcut

    • Şukru Kahveci 12 yıl önce yorumlandı

      Buyuk haber ve gazeteci dursun boran gorevini yapmıştır. İşyerlerindeki otopark sorunu ve kaldırım işgali sadece esenyurdun sorunu değil tum türkiyenin sorunu. Umarım Necmi başkan bu konuda onculuk yaparak tum turkiyede bu uygulamayı genişletir.

    • Yalçın Eriş 12 yıl önce yorumlandı

      Vergisini verdiğimiz yollarda rahatça yureyemiyoruz. İnsanların can guvenlığı bukadarmı değersiz. Birileri para kazanacak diye vatandaşın mağdur olması yasal değildir. Dukkanların onundeki kaldırımlar yayalar içindir araçlar için değildir. Otoparkı olmayan işletmelere ruhsat verilmemesi gerekir. Ve eski işletmelerde yeniden yapılandırılmalıdır.

    • DR OKTAY ONARAN- İSTANBUL 12 yıl önce yorumlandı

      Google da otopark cinayeti diye aranınca çıkar. Herkes aklını başına alsın. İnsanlar ölmeden yollar- kaldırımlar işgalden kurtarılsın. Herkes vazifesini yapsın.
      İstanbul Gazi Osman Paşa da 4 sene evvel, park yeri tartışmasındanAkşam muhabiri bıçaklandı. Burada da benzer olay olursa, sorumlu başkan ve zabıta müdürüdür. Tertibat alınsın lütfen.

    • Meral Goca- Alkent - İstanbul 12 yıl önce yorumlandı

      Büyük Haber ve diğer gazeteciler görevini yapmışlar. Sıra zabıta, trafik ve başkan Necmi beyde.
      Açın yolları. Tecavüzden kurtaın yollarımızı.

    • Mustafa Boy. Alkent İstanbul 12 yıl önce yorumlandı

      Ak Parti li Belediye başkanımızı Necmi Kadıoğlu nu göreve çağırıyoruz. Bu yoldan gelin bakalım geçebilecekmisiniz? Yoksa stres olup , magandalarla kavga mı edeceksiniz?
      Gelin yerinde görün. Skandalı, ihmali, biz size görevi ihmal için vergi vermiyoruz.
      Bu işleri çözün diye oy ve para veriyoruz.

    TÜM YORUMLAR
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV