banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul polisinden uyuşturucu şebekesine şok baskın

İstanbul Narkotik Polisi, Gürcistan-Türkiye hattında faaliyet gösteren 9 kişilik uyuşturucu çetesini çökertti.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 13:44
 İstanbul polisinden uyuşturucu şebekesine şok baskın
banner265
 İstanbul polisinden uyuşturucu şebekesine şok baskın
İstanbul Narkotik Polisi, Gürcistan-Türkiye hattında faaliyet gösteren 9 kişilik uyuşturucu çetesini çökertti.
Operasyonda, ilk kullanımda bağımlılık yapan ve "kalp krizine" neden olan sentetik uyuşturucu Bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu şebekesinin özel ablajlar ile bonzaiyi piyasaya sürdükleri kaydedildi.
 
Nefes kesen uyuşturucu operasyonu Bağcılar ve Güngören'de gerçekleşti. İhbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya yüklü miktarda Bonzai sürüleceğini belirledi. Yaklaşık 6 ay boyunca Adnan U., ve Taşkın O. liderliğindeki suç örgütünü adım adım takip eden dedektifler, Gürcistan'dan getirilen kimyasal maddeyle 111 kilo sentetik uyuşturucu imal edileceğini belirleyerek harekete geçti.
 
SON ANDA ÖNLENDİ
 
Önceki gün sabaha karşı belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen INP dedektifleri, suç örgütü liderleri Adnan U., ve Taşkın U., Bonzai üretiminde kullanılan kimyasal maddeyi Gürcistan'dan getiren Cengiz A. ve Metin B. ile birlikte 11 kişiyi gözaltına aldı. Dedektifler, satışa hazır 11. 5 kilo Bonzai, tahmini 100 kilo uyuşturuya dönüştürülecek 108.5 gr kimyasal madde, ilgi çekici nitelikte hazırlanmış binlerce boş paket ve ile tabanca ele geçirildi.
 
EĞLENCE SEZONU AÇILDI
 
İlk kullanımda kullanıcıları bağımlı hale gelen kullanıcılara kalp krizi geçirten uyuşturucuyu hazırlarken yakalanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Bu kişİlerden kullanıcı olduğu belirlenen 2 şüpheli serbest kaldı, diğerleri tutuklandı. Eğlence sezonunun başlamasına dikkat çeken yetkililer, vatandaşları duyarlı olmaları yönünde uyardı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV