banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bilgi Evlerinde hedef daha kaliteli eğitim.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri her ay düzenlediği zümre toplantılarıyla eğitimde kaliteyi artırmaya devam ediyor.

27 Temmuz 2011 Çarşamba 23:35
Bilgi Evlerinde hedef daha kaliteli eğitim.
banner312

Bilgi Evlerinde hedef daha kaliteli eğitim.
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri her ay düzenlediği zümre toplantılarıyla eğitimde kaliteyi artırmaya devam ediyor. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantının ardından uzman psikolojik danışman Mehmet Teber öğretmenlere seminer verdi.
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde görev yapan öğretmenler, Temmuz ayı zümre toplantısını Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi. Bilgi evlerini öğrenciler için daha da verimli yapmanın yolları, eğitim sürecinde karşılaşılan sorunlar, yapılacak sosyal faaliyetler ve bundan sonraki süreçte izlenecek yollar gibi birçok konunun masaya yatırıldığı toplantıda önemli kararlar alındı.
BİLGİ EVLERİ SOSYAL MEDYADA
Yaz dönemi ve ilerleyen aylarda yapılması planlanan projelerle ilgili öğretmenlere bilgi veren Bilgi Evleri Koordinatörü İbrahim Keleş konuşmasında, sosyal medya alanında yürütülecek çalışmalar ve kapsamlı yaz okulu projesi üzerinde durdu. Bilgi Evlerinden mezun olan öğrencilerle hayatlarının geri kalan kısmında da iletişim kurmak ve verilen eğitimlerin oluşturduğu etkileri gözlemlemek gerektiğini belirten Keleş, bu amaçla sosyal paylaşım sitelerinde “Bilgi Evi Mezunları” adıyla bir grup oluşturacaklarını belirtti. Keleş ayrıca, önümüzdeki yıl yaz okullarını sanatsal branşlar ve üniversite seviyesinde akademik içeriğiyle daha kapsamlı hale getireceklerinin de altını çizdi.
TEBER, EĞİTİMDE RUHUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından uzman psikolojik danışman Mehmet Teber öğretmenlere seminer verdi. Seminerde insan ruhunun eğitimdeki önemine dikkat çeken Teber, “İnsanı kazanmak ruhun ihtiyaçlarını karşılamakla mümkündür. Ruhun temel ihtiyaçları neler? Hava ve su gibi ruhun da her saniye ihtiyaç duyduğu bir şey var mı? Bunları iyi düşünmek lazım. İnsanlar bugün geçmişe nazaran daha konforlu olmalarına rağmen mutsuzlar. Bunun nedeni hayatın merkezine bedensel ihtiyaçların alınmasıdır. Hayat bir fark edilme çabası olduğu için insan ruhu sevgi, takdir, değer ve ilgi görmek ister. Bizim hayatımızda etki etmiş kişilerin bizim ruhumuzu beslediklerini görürüz” diye konuştu. Toplantı seminerin ardından verilen kokteylle son buldu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV