banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KÜÇÜKÇEKMECE'DE BÜYÜK EĞLENCE.

Küçükçekmece Belediyesi'nın 19-22 Mayıs Gençlik Günleri etkinliklerinin finali büyük eğlence ile sona erdi.

24 Mayıs 2011 Salı 02:18
KÜÇÜKÇEKMECE'DE BÜYÜK EĞLENCE.
banner311
KÜÇÜKÇEKMECE'DE BÜYÜK EĞLENCE.

Küçükçekmece Belediyesi'nın 19-22 Mayıs Gençlik Günleri etkinliklerinin finali büyük eğlence ile sona erdi. Küçükçekmece, Bisiklet ve Uçurtma Şenliği'yle unutulmaz bir şölen yaşandı.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın da pedal çevirdiği 13. İstanbul Bisiklet Şenliği Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde devam etti. Bilek güreşi şampiyonası ve gösterilerle dolu günde eğlence doruğa ulaştı.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın ilk pedal çevirmesiyle start alan 13. İstanbul Bisiklet Şenliği, Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi'nde başladı. 8 kilometrelik parkur, Sebahattin Zaim Üniversitesi'nde noktalandı. Belediye Başkanı Aziz Yeniay da bisikletiyle gençlere eşlik etti.
GÖKYÜZÜ RENGARENK OLDU
Bisikletleriyle Üniversite kampüsüne gelen bisiklet tutkunları ilk turu tamamladı. Şenlik kampüste de devam etti. Şenliğe katılan herkese Küçükçekmece Belediyesi tarafından uçurtma hediye edildi. Uçurtmaların havalanmasıyla şenlik gökyüzüne de yansıdı. Eğlence, Çok Acayip Kukla gösterisi, Cem Soykök ve Can Soykök'ün yaptığı akrobasi hareketleri, Yetenek Sizsiniz yarışmasından tanıdığımız Michael Yiğit'in dansları ve televizyon dünyasının sevilen ismi oyuncu Tahsin Taşkın'ın standup gösterileriyle daha da renkli hale geldi.
ÇEKİLİŞLE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ
Şenliğin sonunda bisikletleriyle yerlerini alan gençler dönüş turu için yola çıktı. Son turunu da Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi'ne gelerek tamamlayan bisiklet tutkunlarının heyecanı burada da bitmedi. Yapılan çekiliş sonunda 20 kişiye bisiklet hediye edildi. Gün boyunca doyasıya eğlenen ilçe halkı tüm yılın yorgunluğunu atmış oldu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV