banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Radyoların Dört Atlısı Festivale Renk Kattı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Göl Festivali tüm hızıyla devam ediyor

13 Temmuz 2011 Çarşamba 22:35
Radyoların Dört Atlısı Festivale Renk Kattı.
banner322
Radyoların Dört Atlısı Festivale Renk Kattı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Göl Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin dördüncü gününde, misafir ülke ekiplerinin gösterileri büyük beğeni toplarken, Radyocularla Meşkhane Grubu, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Küçükçekmece Belediyesi 6. Uluslararası Göl Festivali ‘nin 4. gününde, konuk ülkelerin dans gösterileri ve Radyocularla Meşkhane Grubu konseri vardı. Geceye, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları, Levent Uslu, Mustafa Kuzugüden, Uluslar arası Folklor Festivalleri ve Geleneksel Sanatlar Organizasyonları Birliği (CIOFF) Genel Sekreteri Muammer Arslan ve konuk ülkelerin temsilcileri katıldı. Meksika, Rusya, İsviçre, İspanya ve Türkiye’nin dans gösterileriyle başlayan gecede, radyoların dört atlısı olarak adlandırılan, Kral Fm’den Gönül Dostu Şener, Afrikalı Ali, Radyo 7’den Erkan Koç ve aynı zamanda festivalin sunucululuğunu yapan Radyo Turkuaz’dan Hop Dedik Ayhan’ın da aralarında bulunduğu, Radyocularla Meşkhane Grubu sahne aldı. Söyledikleri türkülerle izleyenlere coşkulu bir gece yaşatan grup, esprileriyle de izleyenlerini güldürdü.
BALKANLAR’DAN KARADENİZ’E
Yıllardır sesleriyle, dinleyicilerinin sevinçlerine, hüzünlerine ortak olan dört radyo programcısı, bir araya gelerek Türkiye’de bir ilke imza attı ve Radyocularla Meşkhane Grubu’nu kurarak sevenlerine sahneden seslendi. Anonim parçalardan oluşan bir albüm hazırlayan grup, söyledikleri şarkılarla Küçükçekmecelileri, Balkanlardan Karadeniz’e kadar götürdü. Grup, anlattıkları fıkralarla da izleyenleri kahkahaya boğdu.
AMACIMIZ, TÜRKÜLERİ YAŞATABİLMEK
Gece boyunca, Helvacı, Dondurma, Narino, Kadriyem, Evreşe Yolları gibi bir çok türküyü Küçükçekmeceliler için seslendiren grup, albüm yapmalarındaki temel nedeni ise şöyle açıkladı: “Biz öz kültürümüzün birer parçası olan türkülerimizi, çocuklarımızın da öğrenmesi için böyle bir albüm hazırladık. İnşallah bu yolda faydalı olabiliriz.”
USLU’DAN SİNEMA TAVSİYESİ
Konser sırasında kısa bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Levent Uslu, sesleriyle kitlelere ulaşan radyocuların, artık sahneleri de aştığını söyleyerek, gruba sinemada rol almaları önerisinde bulundu. Uslu, Meşkhane’ye teşekkür ederek, plaket ve çiçek hediye etti. Gecenin sonunda ise sahne izleyenlere teslim edildi. Radyoların dört atlısının seslendirdiği parçalara eşlik eden Küçükçekmeceliler, sahneye gelerek hep birlikte halay çekti.  

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV