banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Eylül 2025 Perşembe

Kız kıza deniz keyfi

Toplu Sünnet Kayıtları Başladı

Küçükçekmece Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni'nde bu yıl 1500 çocuk sünnet olacak.

08 Mart 2012 Perşembe 10:19
Toplu Sünnet Kayıtları Başladı
banner263
Toplu Sünnet Kayıtları Başladı

Küçükçekmece Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Toplu Sünnet Şöleni'nde bu yıl 1500 çocuk sünnet olacak. Haziran ayında yapılması planlanan Toplu Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı.
Küçükçekmece'de ikamet eden ve maddi imkanı bulunmayan, 03-14 yaş arası çocuklar modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettirilecek. Haziran ayında yapılması planlanan ‘Toplu Sünnet Şöleni' ile birlikte 1500 çocuk delikanlılığa ilk adımlarını atacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen şölende çocuklara sünnet kıyafetleri de hediye edilecek.
SÜRPRİZ EĞLENCELER DÜZENLENECEK
Sürpriz eğlenceler ve animasyon gösterileriyle dolu olacak şölende sünnet olacak çocukların velileri, nüfus cüzdanlarıyla birlikte Küçükçekmece Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Yaşam Sevinci Merkezi ’ne gelerek kayıt yaptırabilirler.
7.sinin gerçekleşeceği geleneksel toplu sünnet organizasyonunda, bugüne kadar 9 bin çocuk bu şekilde sünnet ettirildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 9 yorum mevcut

    • Erkan aras 1 yıl önce yorumlandı

      Bir çocuğum var sünnet yaptırmak istiyorum kayıt süresi bittiği için yardımcı olur musunuz

    • Semra Öztürk 1 yıl önce yorumlandı

      5 buçuk yaşında oğlum var sünnet yaptırmak istiyorum

    • ayse yildiz 1 yıl önce yorumlandı

      iki cocugum var ikizi sunnut yapmk istiyom

    • Esra yildiz 2 yıl önce yorumlandı

      Çocuğumu sünnet yaptırmak istiyorum

    • Aslıhan Koç 6 yıl önce yorumlandı

      Selamün aleyküm hayırlı günler 2019 İstanbul bahçelievler toplu sünnet kaydı ne zaman başlıyor nasipse

    TÜM YORUMLAR
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV