banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER!

Bir sayı önceki gazetemizde haber yaptığımız “CAMİ DERNEĞİNDE VURGUN !” başlıklı haberimiz bölgede ses getirmiş, Konuyla ilgili taraflardan Necati ÖZER, gazetemize telefonda açıklamalar da bulundu.

24 Mayıs 2011 Salı 02:17
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER!
banner299
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER!
Bir sayı önceki gazetemizde haber yaptığımız “CAMİ DERNEĞİNDE VURGUN !” başlıklı haberimiz bölgede ses getirmiş, Konuyla ilgili taraflardan Necati ÖZER, gazetemize telefonda açıklamalar da bulundu.
HASGİAD Haramidere Sanayici Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERKAN, Büyük Haber Gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Haramidere Sanayi Sitesi Güzelleştirme Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nde yolsuzluk yapıldı iddiası haberi ile ilgili olarak, Necati ÖZER’e 0 532 235 XX XX no’lu telefonundan Büyük Haber olarak ulaştık. ÖZER’e söz hakkı doğduğunu dernek makbuzları, evrakları ve parayı neden teslim etmediğini sorduk?

Haberle ilgili; ÖZER Küçükçekmece 3.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2008/678 esas sayılı dosyası gerekçeli kararından haberdar olduğunu, Bir miktar paranın da kendisinde olduğunu telefon görüşmesinde belirtmiştir.
Ben hayırsever biriyim koskoca cami yaptırdım, onların parasına mı tenezzül ederim dedi.
Özer, Parayı, Evrakları kime neyi nasıl teslim edeceğim belli değil ?
Resmi makamlara da teslim edip etmediğini sorduğumuz Özer,
Beni şikayet etmişler gidip ifade verdim bana iftira atıyorlar dedi…
Özer’in bu beyanları üzerine HASGİAD Başkanı Murat ERKAN’la tekrar görüşme yapıldı, beyanlar üzerine fazla bir şey söylemeye gerek yok deliller mevcut, dahası da,
22.09.2008 tarihinde yapılan “Haramidere Sanayi Sitesi Güzelleştirme Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği”olağan Genel Kurulu Seçimi sonucu, yeni seçilen Yönetime ilgili makbuz evrakları ve parayı teslim etmeyen Özer; seçim akabinde Camii’de görevli hizmetli çalışandan toplanan paraları dahi aldığı tespit edilmiştir.
Kendilerinin mahkeme kararıyla teslim etmesi gereken evrakları yeni cami yönetimine teslim edebilirdi.
Bu zihniyetle hareket eden bir kişinin Küçükçekmece 3.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2008/678 esas sayılı dosyası gerekçeli kararını dahi hiçe saymıştır. Kendisinin konuda daha duyarlı olması gerekir. Söylemiyle yolsuzlukların üzerine gidileceğini bir kez daha yeniledi.
Bu konu ile bağlantılı olarak Haramidere Sanayi sitesi yönetimleri ile ilgili haberler çok yakında Büyük Haber Gazetesi sayfalarında olacak?
“Haramidere sanayi sitesinde neler oluyor?”








beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV