banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Temmuz 2025 Pazartesi

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

Belediye başkanından İstiklal Marşı'na saygısızlık

Silivri Belediye Başkanı, belediye meclis toplantısına başlamadan önce çalınan İstiklal Marşı'nı yarıda kestirdi

03 Kasım 2011 Perşembe 21:42
Belediye başkanından İstiklal Marşı'na saygısızlık
banner312
Belediye başkanından İstiklal Marşı'na saygısızlık
Silivri Belediye Başkanı, belediye meclis toplantısına başlamadan önce çalınan İstiklal Marşı'nı yarıda kestirdi
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, belediye meclis toplantısına başlamadan önce çalınan İstiklal Marşı'nı "Gerek yok" diyerek yarıda kestirdi.

Silivri Belediye Meclisi, geçtiğimiz Cuma günü toplandı. Toplantının başında şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının hemen ardından İstiklal Marşı çalındı. Bu sırada araya giren Özcan Işıklar, "Gerek yok" diyerek İstiklal Marşı'nı yarıda kestirdi. Marşın yarıda kesilmesinin ardından belediye meclisi toplantısına geçildi.
BAŞKAN'IN HAREKETİ ŞIK KARŞILANMADI'
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Başkan Işıklar'ın hareketinin şık karşılanmadığını söyledi. Karakaş, "Saygı duruşunun sözlü önergesini AK Parti grubu olarak bizler vermiştik. Sayın Belediye Başkanı, kararımızı uygun görerek bu anlamda saygı duruşuna meclisi davet etti. Daha sonra İstiklal Marşı'na geçildi. Meclisi yönetme yetkisi sayın belediye başkanında olduğu için, devam edip edilmemesi noktasındaki yetki de tamamen kendisindedir. Halk da bu noktada İstiklal Marşı'nı söylemiştir. Hareket şık olmamıştır. İstiklal Marşı okunmaya başlanmış ise, okunması devam ettirilseydi sadece birkaç dakika alırdı. Sayın Başkan'ın bu hareketi şık karşılanmadı" dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV