banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Striptiz barda fuhuş pazarlığı

Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, Kumburgaz'daki striptiz barda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi

30 Eylül 2011 Cuma 12:44
Striptiz barda fuhuş pazarlığı
banner229
Striptiz barda fuhuş pazarlığı

Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, Kumburgaz'daki striptiz barda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, Kumburgaz'daki striptiz barda fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi. Bunun üzerine harakete geçen ekipler, dikkat çekmemek için otoyoldan geçen bir akaryakıt tankerini durdurdu. İki polis polis memuru akaryakıt tankerine binerek striptiz bara gitti.

Kendilerini kamyoncu olarak tanıtan polisler, garsonlara bahşiş vererek içeri girdi. Kovboy şapkalarıyla sahnede striptiz yapan kadınları gören polisler, garsonlar aracılığıyla kadınlarını masalarına davet etti. Polisler, kadınlarla otelde fuhuş yapmak için geceliği 500 dolara (900 TL) anlaştı.

Bunun üzerine polisler dışarıda bekleyen meslektaşlarını arayarak, 'Kovboy şapkalı kadınlar rodeoya hazır' parolasını söyleyip baskın için start verdi. Yapılan baskında kaçmaya çalışan Ukrayna, Ermenistan ve Belarus uyruklu 15 kadın ile fuhuşa aracılık yaptığı ileri sürülen 7 çalışan gözaltına alındı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlar çanta ve giysileriyle yüzlerini saklamaya çalıştı. Kadınların yapılan işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği, fuhuşa aracılık ettikleri ileri sürülen 7 kişinin ise adliyeye çıkartılacağı belirtildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV