banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Adaya ayak bastılar

'Survivor Ünlüler - Gönüllüler' yeni sezonu bu akşam başlıyor. Büyük mücadeleye bu yıl Panama ev sahipliği yapıyor.

17 Mart 2013 Pazar 15:32
Adaya ayak bastılar
banner264
Adaya ayak bastılar
'Survivor Ünlüler - Gönüllüler' yeni sezonu bu akşam başlıyor. Büyük mücadeleye bu yıl Panama ev sahipliği yapıyor.
Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği "Survivor" 6'ncı sezonu başlıyor.

"Ünlüler- Gönüllüler" takımlarını her hafta farklı bir maceraya yelken açacağı, hem açlık ve vahşi doğayla hem de rakipleriyle mücadele edeceği yarışmanın ilk bölümü, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek.

KİMLER YARIŞACAK?

Çekimleri bu yıl Panama'nın İnci Adası'nda yapılan yarışmanın ''Ünlüler'' ekibinde Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu, oyuncu Cengiz Coşkun, manken Irmak Atuk, milli futbolcu Ümit Karan ve oyuncu Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz ve Brezilyalı model Larissa Gacemer var.

"Gönüllüler" yarışmacıları ise Murat Ceylan, Emel Erdemar, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Duygu Çetinkaya, Bozok Gören,Gül Fakı, Seda Akman.

"Survivor Ünlüler - Gönüllüler"in sunuculuğunu ise bu kez Alp Kırşan yapacak.

Bennu Gerede: Issız adaya düşme fırsatı

Yarışmak için beni 'ikna' etmelerine gerek kalmadı, çünkü teklif geldiğinde hemen evet dedim. İnsan kaç kere 'ıssız adaya' düşebilir ki? Böyle bir fırsatı bulabilmek müthiş bir şey. Macerayı da çok seven bir insanım, o yüzden çok cazip geldi.

Cengiz Coşkun: Açlık zorlayacak

17 yıldır sporla uğraşıyorum, macera ve aksiyonu seviyorum. Ama adada aç kalmak beni çok zorlayacak. Çünkü bünyem 2,5-3 saatte bir yemeye alışık.

Dağhan Külegeç

Bir akşam evde otururken Acun Ilıcalı aradı. "Survivor'da yarışmayı düşünür müsün?" diye sordu. Beş dakika düşündüm "Tamam" dedim.Hazırlık aşamasında göğüs ve kol çalıştım.

Doğukan Manço:Cengiz asabımı bozdu

Adada beni en çok zorlayacak yarışmacı Cengiz Coşkun olacak sanırım. Onu görünce biraz asabım bozuldu canım sıkıldı...

Erhan Yavuz : Survivor ruhunu seviyorum

Genel olarak Survivor ruhunu yaşamayı seviyorum. Bunu mümkün olduğu kadar kendi hayatıma yansıtmaya, doğaya yakın olmaya çalışıyorum. Ama tabii ki hiç bu kadar bakir topraklarda, bu kadar ilkel koşullarda yaşamamıştım. Yine de zorlanacağımı düşünmüyorum.

Irmak Atuk: Kendimi yıpratmam

Her oyunda başarılı olamayabilirsiniz. Ben elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Yapamadığım zamanlarda ise ruhumu ve vücudumu yıpratmayı düşünmüyorum. Bir oyunda başarısız olursam, diğerinde kazanabilirim.

Larissa Gacemer: Eşimi çok özleyeceğim

Adaya gelmeden önce protein ağırlıklı beslendim, ayrıca 20 gün boyunca sürekli spor yaptım. Yarışmada beni en çok açlık zorlayacak. Çünkü yemek yemeyi çok seviyorum. Bir de eşimi çok özleyeceğim.

Nazenin Tokuşoğlu: Korku genim yok

Benim hayvanlarla aram çok iyidir. Korku geni pek yoktur bende. Kendime güveniyorum. Adada anı biriktireceğim. Daha önce aç kalarak hiç haber yapmadım ama şimdiden planlarım var.

Ümit Karan: Tek korkum akrep

Sporcu kimliğimin adada işimi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Fakat tabii zorlanacağımız konular işte açlık olsun, işte tuvalet kullanım, işte denize gelen değişik değişik hayvan çeşitleri. Onun dışında öyle çok korkulacak bir şey yok ya aslında korktuğum bir şey yok.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV