banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alişan'dan BEKLENEN VİDEO KLİP 'VEBAL'!

Yönetmen koltuğuna oturan Alişan'a, klipte Kenan Doğulu'nun güzeli eşlik etti.

25 Ağustos 2013 Pazar 22:30
Alişan'dan BEKLENEN VİDEO KLİP 'VEBAL'!
banner312
Alişan'dan BEKLENEN VİDEO KLİP 'VEBAL'!

Yönetmen koltuğuna oturan Alişan'a, klipte Kenan Doğulu'nun güzeli eşlik etti.

Alişan, Poll Production etiketi ve Polat Yağcı prodüktörlüğünde piyasaya çıkarttığı albümü "Seni Biraz Fazla Sevdim" in ikinci video klibini sözü ve müziği Ceyhun Çelikten'e ait olan "Vebal" isimli şarkısına çekti.

Albümün çıktığı ilk günden itibaren en çok ilgi gören ve istek alan şarkıların başında gelen "Vebal"in yönetmenliğini Alişan, görüntü yönetmenliğini ise Mustafa Özen üstlendi.

Video klibin ilk sahneleri Nişantaşı'nda Alişan'ın sahip olduğu cafede ve Nişantaşı sokaklarında çekildi.Çekimlerde Alişan'a yakın dostları Sevcan Orhan, şarkıcı Akın ve iş ortağı Servet Bekman eşlik etti. Video klibin diğer sahneleri ise Riva'daki taş evde çekildi. Alişan'a Brezilya'lı top model Carol Balbino eşlik etti. Daha önce Kenan Doğulu'nun Shake it up Şekerim klibinden hatırlayacağımız Carol Balbino, doğallığı ve sempatik tavırları ile dikkat çekti.Çekimler yaklaşık 2 gün sürdü.

Şarkı sözlerinin film gibi aktarıldığı video klip, herkesin içine işleyecek. Alişan'ın muhteşem yorumu ve video klibin hikayesi izleyenleri ve dinleyenleri mest edecek.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ali 11 yıl önce yorumlandı

      alişan bence şarkıları albümü ile süper esecek yeni yeni albüm hissediliyor şarkıları ile...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV