banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

BOŞANIYORLAR

Yıpranan ilişkide kötü son… Geçen yıl boşanmanın eşiğinden dönen Işın Karaca ile Sedat Doğan, yolun sonuna geldi. Sasha Mia adında bir kızları olan çift ayrılıyor.

27 Temmuz 2013 Cumartesi 07:52
BOŞANIYORLAR
banner322
BOŞANIYORLAR
Yıpranan ilişkide kötü son… Geçen yıl boşanmanın eşiğinden dönen Işın Karaca ile Sedat Doğan, yolun sonuna geldi. Sasha Mia adında bir kızları olan çift ayrılıyor.

Işın Karaca, fotoğrafçı eşi Sedat Doğan’dan ikinci kez ayrılmaya karar verdi. 2011 yılında nikâh masasına oturduğu Doğan’a ihanet iddiasıyla boşanma davası açan popçu, daha sonra dilekçesini geri çekmişti. Kızları Sasha Mia’nın geleceğini düşünerek evliliklerine devam eden ikili, bu sefer yollarını ayırmakta kararlı.

Işın Karaca, “Kavgasız, gürültüsüz gayet medeni bir şekilde ayrılmaya karar verdik. Kızımız Sasha Mia’dan dolayı hayatımızın sonuna kadar iki arkadaş, iki dost olarak görüşeceğiz” dedi. Sedat Doğan ise, “Boşanmanın ardından ABD’ye yerleşeceğim” ifadesini kullandı.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV